Păreri

S-a cernut grâul de Șoșoacă

Așa cum s-a poziționat în ultimele luni, AUR este un partid anti-sistem tipic – la drept vorbind ar fi și greu să existe un român întreg la cap sau care nu e mufat, bine-mersi la țâța statului, care să nu fie anti-sistem. Dar atenție: anti-sistem nu înseamnă anti-lege, nu înseamnă anti-bun simț și nu înseamnă anarhie. Or, ceea ce a făcut doamna Șoșoacă de când s-a urcat nu în copac, cum ar zice cârcotașii, ci în dealul Parlamentului, numai respectarea legii și a bunului simț nu înseamnă. Să fii senator al României și să mergi într-o crâșmă unde să-ți cânte lăutarii la ureche și de unde numai arnăuții lui Mamulos mai lipseau, este de-a dreptul de porc, doamnă Șoșoacă, s-avem pardon! Iar și mai de porc este să te apuci să-i jignești, de-a valma, pe președinte, și pe medici și pe alți oameni care se luptă cu molima asta nenorocită.

Citeste si

Așa ceva nu se face, iar AUR procedează corect începând curățenia de primăvară. Prea mulți români necăjiți și-au pus speranțele în acest partid ca el să fie acaparat de șoșoace și de alte persoane prea slobode la gură. Doamna Șoșoacă a avut impresia că, dacă a fost aleasă în Parlamentul României, are dreptul să țipe ce vrea, când vrea și la cine vrea, indiferent câte pahare ia la bord înainte. Ceea ce, să avem iertare, nu se face. Un parlamentar al României trebuie să aibă prestanță. Iar un politician trebuie să respecte un cod deontologic și să nu-și trateze de sus colegii de partid, ca și cum el ar fi un fel de zeu în viu, coborât în silă printre muritori, iar ei ar fi niște amărășteni care au doar onoarea să le sufle Șoșoacă în nas, fără mască.

Iar cine nu respectă aceste reguli simple, n-are cum să-și aibă locul în forul suprem al acestui neam, ci în cârciuma cu lăutari. Se poate așa ceva, doamna Șoșoacă? Păi ori sunteți o doamnă, ori nu mai sunteți, ce rotula dumneavoastră?

PS AUR a anunțat retragerea sprijinului pentru Șoșoacă și excluderea lui Mihai Lasca din partid, pentru că n-a precizat problemele penale pe care le avea. Începe curățenia de primăvară, altfel spus.

Urmariți Ceasul Cetății si pe Google News

Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like

👇

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button