back to top
RON - Română (nou) leu
EUR
4,98
USD
4,57
GBP
5,84
21.4 C
Târgu Mureș
RON - Română (nou) leu
EUR
4,98
USD
4,57
GBP
5,84
21.4 C
Târgu Mureș
spot_img
FotoreportajRevelion spectaculos. Foc de artificii pe noul pod peste Mureș

Revelion spectaculos. Foc de artificii pe noul pod peste Mureș

Data:

Primarul Zoltan Soos a aprins focul de artificii în noaptea de Revelion peste noul pod peste Mureș, care va fluidiza traficul de vor ajunge mai repede oamenii din Sântana la muncă. Până mai ieri făceau între o oră și aproape două să treacă podul și să ajungă în centru. Următoarele două poduri vor fi inaugurate de 1 aprilie, iar aeroportul va fi deschis în același timp, cu legături naționale și internaționale, plus 10 noi aeronave și un bilet promoțional timp de un an de 30 de euro spre orice destinație.

La ultimul proiect a pus umărul și președintele Consiliului Județean Mureș, Peter Ferenc, care a promis în noaptea dintre ani că va face râul Mureș navigabil pentru bărci mici, dar și iahturi turistice, urmând să organizeze trimestrial concursuri. Și ultima veste bună: strada Gheorghe Doja se va mări cu trei benzi pentru fiecare direcție, iar pista de biciclete va fi unde era stabilit cândva scuarul, iar umbra va fi asigurată de o mini grădină suspendată.

Așadar noul an începe doar cu vești spectaculoase pentru un pamflet. Nimic din ce este scris mai sus nu este adevărat și nu va fi, iar imaginea este din Australia, iar clipul din Londra. Realitatea este că Târgu Mureș a fost animat în centru de un concert minunat dacă ar fi fost alte trupe, nu două necunoscute, iar focul de artificii ar fi fost organizat de primărie, nu de cetățenii abulici.

Oricum, Ceasul Cetății vă dorește să zâmbiți și să iubiți, având mereu alături sănătatea ca aliat. Atât fizică, cât și psihică. Vom avea nevoie într-un an cu patru rânduri de alegeri, unde minciunile vor curge nonstop din gurile oamenilor politici, iar pamfletul din primele rânduri va fi o glumiță nevinovată pe lângă ce promisiuni vor face ei.

Urmărește-ne pe Google News

CeasulCetatii.ro este un proiect de jurnalism care își păstrează independența față de orice influență politică, ideologică sau comercială.

Dacă doriți să susțineți jurnalismul independent, puteți contribui cu donații către CeasulCetatii.ro aici.

De ce să ne susții?

Susținerea jurnalismului independent: Donând la CeasulCetatii.ro contribuiți direct la menținerea unei surse de informare neafiliate politic sau comercial. Acest lucru asigură că informațiile sunt prezentate obiectiv și fără influențe externe.

 

 

 

Tiberiu Lovin
Tiberiu Lovinhttp://ceasulcetatii.ro/
În 2007, Lovin s-a orientat către presa online, unde a dezvoltat blogul Reporter Virtual, transformat în site și la final în portal, după care l-a vândut unui grup de investitori. A fost primul site dedicat presei cu un succes constant și cu numeroși cititori, cu un vârf de aproape 100.000 de unici zilnic. În 2009 a renunțat la presa scrisă, iar de atunci a realizat mai multe site-uri de știri. Ultimul fiind Ceasul Cetății, după mutarea sa peste noapte din București la Târgu Mureș, în căutarea unei tihne imposibile în capitală. În paralel a înventat emisiunea La tablă, una de dezbateri ce are loc la cea mai importantă televiziune din oraș: M9 tv. Visul său rămâne să-și găsească răgazul de a scrie cărți.

Distribuie:

Populare

Recomandari
Related

Spectacol caritabil pentru salvarea vieții unui jurnalist

De ceva vreme, jurnalistul Ioan Ceaușescu se luptă pentru...

Start pentru construcția Institutului Inimii, proiect marca Horațiu Suciu

Datorită prof. dr. Horațiu Suciu, Târgu Mureș va beneficia...

Patrioții de pe stadion și scârba națională

Sportul reușește miracolul de a aduna poporul la un...

Meciul care a făcut istorie: România-Ucraina 3-0

Victorie de astăzi a făcut istorie pentru echipa națională...