back to top
RON - Română (nou) leu
EUR
4,97
USD
4,57
GBP
5,81
14.8 C
Târgu Mureș
RON - Română (nou) leu
EUR
4,97
USD
4,57
GBP
5,81
14.8 C
Târgu Mureș
Prim-planPoruțiu a dat de pământ cu toți candidații

Poruțiu a dat de pământ cu toți candidații

Data:

În emisiunea La tablă de la M9 tv, omul de afaceri și analistul Mihail Poruțiu a criticat pe rând toți candidații pentru funcția de primar al municipiului Târgu Mureș, dar a subliniat că la această oră sunt doar doi jucători cu șanse. Fost șef de campanie al președintelui Emil Constantinescu, acesta crede că doar Zoltan Soos (UDMR) și Dorin Florea (independent) pot cuceri electoratul. Primul pentru că mizează pe votul etnic, iar al doilea pemtru că lumea a fost enervată de promisiunile neonorate ale membrului UDMR, dar și de incompetența care a demonstrat că pălăria de primar e prea mare pentru un arheolog

Criticile legate de ceilalți candidați nu conțin o formulă acuzatoare pentru anumite gafe, ci sunt legate de notorietate, de lipsa unor proiecte sociale importante și de formațiunile care-i susțin. Prea mici pentru a ajunge pe buletinul de vot. Pe de altă parte, Poruțiu a considerat că unii au intrat în cursă în urma unor dealuri cu asociația culturală maghiară și că miros a ipocrizie pentru că ani buni i-au susținut pe cei doi candidați cu șanse în cursa electorală de acum. Înțelegerile sunt legate de alte avantaje, dar în general pentru a rupe din voturile unui candidat român cu șanse prin divizarea voturilor. Nu poți să-i critici că n-au fost buni de nimic dacă 20 de ani i-ai votat, cu unii ți-ai petrecut concediile și le-ai turnat în pahar, iar în acest moment vii și zici că sunt răi pentru oraș. Când ai fost sincer, s-a întrebat analistul politic.

Potrivit surselor din piață și a sondajelor, în acest moment podiumul este format din Zoltan Soos, Dorin Florea și Horațiu Suciu (independent, dar susținut de PNL). Ne referim la sondajele reale, nu la cele făcute pe genunchi sau pe net, unde unii candidați au deja peste 60%, dar în realitate sunt cotați cu 1-3%. Mai avem mai puțin de două luni pentru a afla dacă Poruțiu a avut dreptate. Între timp, comentatorii de pe Facebook continuă atacurile în toate direcțiile: la adresa candidaților și a invitatului. Festivalul cuvintelor poate fi urmărit aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie:

Populare

Recomandari
Related

VIDEO. Vântu: Târgu Mureș seamănă cu rasa Puli

Într-o emisiune de la M9 tv, Cristian Vântu, candidatul...

Emisiune M9 tv despre prestația candidaților

Prima săptămână s-a dus, iar acum este momentul să...

VIDEO. Peste 300.000 de credincioși la Șumuleu Ciuc

Primarul din Miercurea Ciuc, Korodi Attlia, a afirmat că...

Cine e pe primul loc pe buletinul de vot

Vineri dimineață au fost extrase numele candidaților la Primăria...