back to top
RON - Română (nou) leu
EUR
4,97
USD
4,57
GBP
5,81
22.8 C
Târgu Mureș
RON - Română (nou) leu
EUR
4,97
USD
4,57
GBP
5,81
22.8 C
Târgu Mureș
FotoreportajGalerie foto-video de la lansarea lui Cosmin Pop

Galerie foto-video de la lansarea lui Cosmin Pop

Data:

Un om de afaceri inteligent, cultivat, simpatic, ambițios, ușor visător și extrem de zgârcit. Așa l-ar putea descrie oricine îl știe pe Cosmin Pop, candidatul independent pentru funcția de primar al municipiului Târgu Mureș. Lansarea a avut loc la el acasă, mai exact la Cocoșul de Aur, o bijuterie minuțios refăcută și îmbunătățită. Vremea i-a fost favorabilă, iar prietenii, rudele și fanii aproape. A promis revoluție și schimbare, plăci firești pentru fiecare candidat. Apoi a ciocnit șampanie și s-a pupat cu toată lumea.

Biografie neromanțată și perspective

De 27 de ani, Cosmin se ocupă cu afacerile, iar pentru comunitate s-a implicat politic puțin: a susținut doi candidați. L-a votat de cinci ori pe Dorin Florea și o dată pe Zoltan Soos. Cei care acum îi sunt adversari și care l-au dezamăgit, iar de asta promite o revoluție. Și revoluția a început cu planuri mari pe propriul site, dar nu știm sigur ce anume va reuși, cum, când și mai ales cu cine. Momentan e un lup singuratic, înconjurat de o haită de susținători (nu știm cât de fanatici, nici cât din interes, dar sunt convins că știe să gestioneze bine orice situație).

Renumita sa zgârcenie l-a făcut pe Cosmin cel mai bogat dintre candidați. Deci, e o calitate, dacă vrei să fii bogat și apoi paznic peste agoniseală, ca pasiune obligatorie. Probabil (sau sper) așa ar fi ca primar, iar tablourile nu vor deveni obiectiv de interes local pentru a le achiziționa să fie ținute ascunse. Așa cum face Zoltan Soos, amicul de odinioară al noului candidat, realmente independent, nu cu vreun carnet de membru UDMR ascuns în buzunarul de la piept. Personal, sper ca gestul lui Cosmin Pop să devină inspirațional și pentru alți antreprenori de succes, chiar dacă banii nu-s suficienți pentru a dobândi calități de edil. Și desigur nici nu ajută să fii un lider carismatic, dar măcar putem să sperăm că oamenii de afaceri știu mai bine cum să gestioneze cel mai greu business dintr-un oraș: primăria.

Ceasul Cetății le dorește succes tuturor celor care se gândesc la binele comunității, la modul real, nu doar declarativ! Desigur, doar unul va câștiga, dar planurile tuturor pot fi folosite dacă învingătorul chiar vrea o revoluție într-un oraș sufocat de sărăcie, birocrație, incompetență și clientelism.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie:

Populare

Recomandari
Related

VIDEO. Vântu: Târgu Mureș seamănă cu rasa Puli

Într-o emisiune de la M9 tv, Cristian Vântu, candidatul...

Emisiune M9 tv despre prestația candidaților

Prima săptămână s-a dus, iar acum este momentul să...

VIDEO. Peste 300.000 de credincioși la Șumuleu Ciuc

Primarul din Miercurea Ciuc, Korodi Attlia, a afirmat că...

Cine e pe primul loc pe buletinul de vot

Vineri dimineață au fost extrase numele candidaților la Primăria...