PăreriPrim-plan

Ziarista-hărțuitoare: mânca-ți-aș, ochii! Toate zdrențele vin în primărie…

Liliana Delia Morariu e un personaj ciudat, care ba se dă contribuabil revoltat, ba ziaristă. Una hărțuitoare, pe care orice jurnalist onest ar evita să o întâlnească. Umblă cu telefonul pe stradă sau instituții (Primăria Târgu Mureș fiind favorizată), unde se ia de oameni ca scaiul de oaie și nu se lasă până nu scoate ea un filmuleț.

Citeste si

După doi ani și jumătate de Târgu Mureș, oraș pentru care am părăsit capitala, toată lumea s-a prins că nu-s vreun fan al aministrației Soós, dar nici nu dau cu mucii-n fasole de dragul audienței. Punctez asta pentru că site-ul e mărturie că l-am articulat la fiecare greșeală. Ei bine, totuși, nu poți să alergi oamenii cu telefonul prin primărie, să tragi de ei, să-i chestionezi ca un comunist în căutare de chiaburi și să-i jignești.

Doamna Morariu o face însă fără nicio jenă, iar printre ultimele isprăvi a alergat o domnișoară pe holurile aministrației locale, unde se pare că oricine poate filma și hărțui oameni, întrebând-o în mod repetat cine e, ce bani ea, dacă e plătită de Soros, apoi a concluzionat că toate zdrențele și toate javrele vin în primărie pe banii noștri. În preambulul clipului, cucoana a scris: ”Protagoniștii acestei filmări se numesc: Csiki Eduard și metresa lui, Anita Koncz, angajată în primăria UDMR istă a lui Șoos imperator”. Apoi tot dânsa și-a comentat la postare. Nu-i cunosc pe cei doi, dar sunt convins că există metode jurnalistice de a scrie despre ei, dacă sunt lipitorile unei administrații defecte, cum observă toată lumea. Nu e acceptabil nicăieri în lume să te comporți așa ca Morariu, apoi să aștepți aplauze pentru grosolonia manifestării.

Din păcate, astfel de personaje tulbură liniștite spațiul public, pentru o dâră de audiență, care seamănă cu dunga de la niște chiloți murdari, de cei care cred că întinderea rahatului cu hârtie igienică e firesc, în loc să se spele. Dar nu fac aici ore de educație, ci doar constat că administrația Soós este extrem de slabă, unde Poliția Locală doarme în papuci, în general. Și ce s-a gândit șefimea incompetentă din primărie? Să angajeze firmă de pază. Parcă așa am citit undeva la viitoare intenții de achiziții: servicii de pază a unei companii private. Atât de slabi sunt. Sunt speriați de o femeie și telefonul ei, care, chiar dacă nu procedează jurnalistic, îi bagă în sperieți de iar dau iama în banul public pentru a se proteja. Și pun prinsoare cu cine vrea că patronul companiei de bodyguarzi va fi maghiar. Deja știu cine, ca membri marcanți UDMR a mai apelat la serviciile firmei. Și ajungi să-i dai dreptate unui personaj toxic pentru presă. Nu se mai satură ăștia de buzunărit cetățeanul.

Foto: pagina personală Liliana Dalia Morariu și captură din clip

Array

Urmariți Ceasul Cetății si pe Google News

Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like

👇

omentarii

 1. Rebut asta al societății mintea asta bolnava psihica care circula cu toagla ei și nu semnalizează bântuie ca cucuveaua în căutare de victime… Boschetara asta care în 2018 si a pierdut apartamentul ca nu a mai putut sa achite cheltuielile tu ordinara tu vorbești când ar trebui sa taci nu sa provoci sa hartuiesti mai chiriasa de 2 lei tu vorbești?! Umbla vorba ca ai deja 25 de dosare în lucru asa ca speram sa te ascundă ăștia unde ți-e locul sau înapoi de unde ai ieșit în 2018 de la psihiatrie animalo

 2. Asta săraca e in lumea ei lumea bolnavilor psihici patetici și imaginari… Lumea liliana morariu… Madame jurnalista penibila 👌🤣

 3. Gura d oro cunoscuta printre macaronari aceasta fufa cu aere de adolescentina… Păcat ca se citește pe fata ca este un om nebun 💯gura de aur alias liliana morariu… Macaronarii știu de ce 😜😉🫣🤫💯💯💯👉👌👈

 4. Din cate am inteles doamna Marian nu a respectat un ordin judecatoresc si astfel a fost executata silit. Apoi a amenintat, in mod repetat, o familie intreaga cu moartea si pe baza probelor a primit un ordin de restrictie; care are niste reguli de urmat, clar specificate. Cu tot cu acel ordin, doamna Marian acontinuat si chiar i-a atacat acei oameni in vazul tuturor, in fata institutiei juridice unde tocami se judecase cazul… Credeti ca e normal asa ceva? E noaptea mintii pe la voi!? Nu suntem toti naivi … Doamna Morariu, folositi acest caz ca sa va cresteti audienta! Manipulati constient mintiile oamenilor neavizati! Va conduceti publicul si pe doamna Marian lumea dumneavoastra fantasmagorica, in defavoarea ei. Dansa are tot dreptul sa se apere, sa aiba parte de un proces echitabil si sa isi dovedeasca tot ce are de dovedit in instanta. Dreptatea nu se face prin circul acesta ieftin pe Facebook! S-a mutat sala de judecata pe Facebook si nu stim noi? Totusi nu credem bazaconiile ce le tot devoalati pe aici: MAFIOTI, RAPIRI DE MINORI, JUSTITIA SI POLITIA CUMPARATA DE FAMILIA PATERNA. Chiar credeti ca asa merg treburile in Romania?! Daca ati avea probe ca acel bebelus este rapit, ati fi anuntat autoritatile si el ar aparea deja pe site-ul cu copii disparuti si s-ar fi facut demersuri legale in acest sens! Fara probe nu va baga nimeni in seama… Degeaba va eschivati prin mediul online care, sa nu uitam e public… Suntem siguri ca acel copilas este ingrijit corespunzator, este in siguranta si se afla acolo unde a decis instanta… lucru care se verifica de altfe, de catre autoritatile competente. Puteti sa „ragniti” pe unde doriti si sa acuzati nefondat ca failia paterna, cumpara sectii intregi de politie, cumpera DGASPC, cumpera Protectia Copilului, judecattori, grefieri si executori judecatoresti! Sa fim seriosi!!!

  Legat de doamna Marian, dansa are tot dreptul sa se apare cu probe, sa aiba aparatori alesi sau din oficiu si sa isi dovedeasca nevinovatia in instantele competente.

  Doamna Morariu, manipulati si dezinformati grosolan. Sunteti partinitoare si lipsita de etica bunului simt. Mai stiti cazul cu „ambulanta care fura copii pt organe”?! Oamenii au crezut in manipularile grosolane de pe social media si alte surse… si au atacat-o brutal pe distinsa scriitoare Doina Popescu Brăila, care folosea o ambulanta modificata pe post de biblioteca mobila…?

  https://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/calvarul-prin-care-trece-scriitoarea-agresata-in-bucuresti-dupa-incidentul-cu-ambulanta-neagra.html

  Practicile dvs. sunt similare; contin elemente manipulative, persuasive si partinitoare. Cereti sa vi se dovedeasca ca bebelusul e in viata? Ca nu a fost rapit etc.?! Sunteti reprezentant al organelor statului? Au dansii obligatia sa raspuna oricarei persoane care suspecteaza nedondat bazaconii de tot felul? Chiar credeti ca facebook-ul (un loc public) este mediul unde trebuie sa va raspunda acea familie si sa expuna acel copilas pentru a va satisface dumneavoastra temerile nefondate si suspiciunile de-a dreptul bolnave? Nu cred ca ei trebuie sa se expuna public, i-ati expus dumneavoastra destul, in mod partinitor si Sper sa platiti pentru asta. Avem incredere in justitia din Romania si in autoritatile competente impreuna cu tot personalul aferent. Dreptatea si binele invinge intotdeauna! Sper sa nu stergeti acest comentariu, pentru ca publicul dumneavoastra sa mai auda si alte opinii.

 5. Nu este nimic ciudat in ea. Trebuie sa verificat de unde are bani? din ce traieste? Scandalagiile astea sunt finantate de terte interesate (deobicei de politiceni, care sunt suparati ca banii primariei nu sunt directionate la firmele corespunzatoare). E atat de simplu.

  1. Din cate am inteles doamna Marian nu a respectat un ordin judecatoresc si astfel a fost executata silit. Apoi a amenintat, in mod repetat, o familie intreaga cu moartea si pe baza probelor a primit un ordin de restrictie; care are niste reguli de urmat, clar specificate. Cu tot cu acel ordin, doamna Marian acontinuat si chiar i-a atacat acei oameni in vazul tuturor, in fata institutiei juridice unde tocami se judecase cazul… Credeti ca e normal asa ceva? E noaptea mintii pe la voi!? Nu suntem toti naivi … Doamna Morariu, folositi acest caz ca sa va cresteti audienta! Manipulati constient mintiile oamenilor neavizati! Va conduceti publicul si pe doamna Marian lumea dumneavoastra fantasmagorica, in defavoarea ei. Dansa are tot dreptul sa se apere, sa aiba parte de un proces echitabil si sa isi dovedeasca tot ce are de dovedit in instanta. Dreptatea nu se face prin circul acesta ieftin pe Facebook! S-a mutat sala de judecata pe Facebook si nu stim noi? Totusi nu credem bazaconiile ce le tot devoalati pe aici: MAFIOTI, RAPIRI DE MINORI, JUSTITIA SI POLITIA CUMPARATA DE FAMILIA PATERNA. Chiar credeti ca asa merg treburile in Romania?! Daca ati avea probe ca acel bebelus este rapit, ati fi anuntat autoritatile si el ar aparea deja pe site-ul cu copii disparuti si s-ar fi facut demersuri legale in acest sens! Fara probe nu va baga nimeni in seama… Degeaba va eschivati prin mediul online care, sa nu uitam e public… Suntem siguri ca acel copilas este ingrijit corespunzator, este in siguranta si se afla acolo unde a decis instanta… lucru care se verifica de altfe, de catre autoritatile competente. Puteti sa „ragniti” pe unde doriti si sa acuzati nefondat ca failia paterna, cumpara sectii intregi de politie, cumpera DGASPC, cumpera Protectia Copilului, judecattori, grefieri si executori judecatoresti! Sa fim seriosi!!!

   Legat de doamna Marian, dansa are tot dreptul sa se apare cu probe, sa aiba aparatori alesi sau din oficiu si sa isi dovedeasca nevinovatia in instantele competente.

   Doamna Morariu, manipulati si dezinformati grosolan. Sunteti partinitoare si lipsita de etica bunului simt. Mai stiti cazul cu „ambulanta care fura copii pt organe”?! Oamenii au crezut in manipularile grosolane de pe social media si alte surse… si au atacat-o brutal pe distinsa scriitoare Doina Popescu Brăila, care folosea o ambulanta modificata pe post de biblioteca mobila…?

   https://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/calvarul-prin-care-trece-scriitoarea-agresata-in-bucuresti-dupa-incidentul-cu-ambulanta-neagra.html

   Practicile dvs. sunt similare; contin elemente manipulative, persuasive si partinitoare. Cereti sa vi se dovedeasca ca bebelusul e in viata? Ca nu a fost rapit etc.?! Sunteti reprezentant al organelor statului? Au dansii obligatia sa raspuna oricarei persoane care suspecteaza nedondat bazaconii de tot felul? Chiar credeti ca facebook-ul (un loc public) este mediul unde trebuie sa va raspunda acea familie si sa expuna acel copilas pentru a va satisface dumneavoastra temerile nefondate si suspiciunile de-a dreptul bolnave? Nu cred ca ei trebuie sa se expuna public, i-ati expus dumneavoastra destul, in mod partinitor si Sper sa platiti pentru asta. Avem incredere in justitia din Romania si in autoritatile competente impreuna cu tot personalul aferent. Dreptatea si binele invinge intotdeauna! Sper sa nu stergeti acest comentariu, pentru ca publicul dumneavoastra sa mai auda si alte opinii.

 6. Perfecta dreptate stimabile domn… Mi ar plăcea sa pot sa va contactez… Legat de aceasta făptură care ataca și scrie de toată lumea aceasta făptură care fără dovezi publica tot felul de articole fără baza reala… Toată stima stimabile domn super articol și real.

  1. Un nr de telefon stimate domn sau un nr de contact… Sa va pun eu niște realități… Pe masa cu dovezi deci mi ar fi de mare folos un contact de al dvs. Toată stima

Back to top button