back to top
RON - Română (nou) leu
EUR
4,98
USD
4,57
GBP
5,84
21.4 C
Târgu Mureș
RON - Română (nou) leu
EUR
4,98
USD
4,57
GBP
5,84
21.4 C
Târgu Mureș
spot_img
Prim-planVIDEO: Putin despre Transilvania și supărarea maghiarilor

VIDEO: Putin despre Transilvania și supărarea maghiarilor

Data:

Specializat în interviuri spectaculoase, jurnalistul Tucker Carlson a reușit să fie primul gazetar occidental care-l ia la întrebări pe Vladimir Putin. În dialogul de două ore, ziaristul a punctat: „Și cred că multe națiuni sunt supărate de asemenea de Transilvania, după cum evident știți. Multe națiuni se simt frustrate de granițele retrasate de războaiele secolului XXI și rμπουφαν γυναικειο speed x cordura veste femme pied de poule marron comprar fatos de treino adidas baratos aiyuk jersey brandon aiyuk shirt welche kaffeemaschine für 1 person balenciaga 2017 shoes basket léopard femme polaroid κάμερα Purchase Florida state seminars jerseys, football, and various accessories for Florida state seminars nike daybreak uomo astro a50 ps4 and pc cheap jerseys corsair ddr3 1600 köröm díszítő szalagok ăzboaie care datează de 1.000 de ani, pe care le-ați menționat”.

După ce a negat că ar avea o înțelegere cu premierul Viktor Orban pentru a rupe bucăți din Ucraina și să i le dea pentru susținerea evidentă, la întrebarea despre Transilvania, Putin a evitat un răspuns direct, mergând în direcția istoriei URSS.

Urmărește-ne pe Google News

CeasulCetatii.ro este un proiect de jurnalism care își păstrează independența față de orice influență politică, ideologică sau comercială.

Dacă doriți să susțineți jurnalismul independent, puteți contribui cu donații către CeasulCetatii.ro aici.

De ce să ne susții?

Susținerea jurnalismului independent: Donând la CeasulCetatii.ro contribuiți direct la menținerea unei surse de informare neafiliate politic sau comercial. Acest lucru asigură că informațiile sunt prezentate obiectiv și fără influențe externe.

 

 

 

Distribuie:

Populare

Recomandari
Related

Spectacol caritabil pentru salvarea vieții unui jurnalist

De ceva vreme, jurnalistul Ioan Ceaușescu se luptă pentru...

Start pentru construcția Institutului Inimii, proiect marca Horațiu Suciu

Datorită prof. dr. Horațiu Suciu, Târgu Mureș va beneficia...

Patrioții de pe stadion și scârba națională

Sportul reușește miracolul de a aduna poporul la un...

Meciul care a făcut istorie: România-Ucraina 3-0

Victorie de astăzi a făcut istorie pentru echipa națională...