back to top
RON - Română (nou) leu
EUR
4,98
USD
4,57
GBP
5,84
21.4 C
Târgu Mureș
RON - Română (nou) leu
EUR
4,98
USD
4,57
GBP
5,84
21.4 C
Târgu Mureș
spot_img
Prim-planCosmin Pop: Bugetul pentru Târgu Mureș este maculatură!

Cosmin Pop: Bugetul pentru Târgu Mureș este maculatură!

Data:

Într-o postare pe Facebook, omul de afaceri Cosmin Pop a criticat bugetul aprobat de Consilul Local Târgu Mureș, considerând că este o maculatură orchestrată de gestionarul în tablouri, respectiv primarul Zoltan Soos, cu susținerea UDMR.logitech c270 microphone not working pallone calcio a 11 babyphone mit alexa verbinden nike air max 1 ultra moire black white ราคา sbloccare oblo lavatrice ariston vans chima ferguson pro 2 port royale black forty two skateboard shop škare za plastične cijevi balmain carbone fragrantica nike wiki Purchase college team jerseys at a discounted price and of high quality mallas para hombre nike checkerboard vans ochre golf męski zara isolateur cloture electrique ruban converse lugged beige Mai mult, Pop a atacat și PNL, care nu a votat nicicum. În continuare, puteți lectura postarea care a criticat lipsa de viziune a celor care au făcut bugetul, fără să țină cont de nevoile comunității.

”Propunerea actuală de buget local pare mai mult o formalitate, ca o lucrare de control obligatorie a unui elev corigent, decât o strategie bine gândită pentru dezvoltarea comunității.
Izvorâtă din experiența de manager la indexat tablouri, a lui Soos și a prețioșilor săi consilieri, maculatura a fost trecută cu brio de mașina de vot, lipsită de exigență, dacă nu și coruptă.
Nu denotă doar o lipsă de preocupare pentru investițiile majore, ci și o teamă față de proiectele vizionare care ar putea salva orașul nostru. Este dezamăgitor să observăm o gândire care nu este doar lipsită de curaj, dar și de coerență, nereușind să se alinieze la așteptările și nevoile cetățenilor.
Este esențial să regândim prioritățile bugetare; ele astăzi nu reflectă nevoile comunității noastre.
Se pare că și reprezentanții din CL ai PNL-ui au ales să joace teatru înaintea alegerilor, lăsând frații din UDMR să se „fălească” singuri, sub lumina reflectoarelor. Este ca și cum ar spune: ”Scuză-mă, dar cred că asta este stația ta. Noi coborâm la următoarea, unde este mai curat”.
Am asistat la o adevărată farsă politică, demnă de o comedie tristă și nu de administrația unui oraș. E clar că avem nevoie de o schimbare majoră, pentru că acest serial politic se repetă de prea mult timp.
Ajunge, livrați doar sărăcie și tristețe! Dacă ați avea un pic de bun simț, ați spune mulțumesc și ați pleca singuri!”

Urmărește-ne pe Google News

CeasulCetatii.ro este un proiect de jurnalism care își păstrează independența față de orice influență politică, ideologică sau comercială.

Dacă doriți să susțineți jurnalismul independent, puteți contribui cu donații către CeasulCetatii.ro aici.

De ce să ne susții?

Susținerea jurnalismului independent: Donând la CeasulCetatii.ro contribuiți direct la menținerea unei surse de informare neafiliate politic sau comercial. Acest lucru asigură că informațiile sunt prezentate obiectiv și fără influențe externe.

 

 

 

Tiberiu Lovin
Tiberiu Lovinhttp://ceasulcetatii.ro/
În 2007, Lovin s-a orientat către presa online, unde a dezvoltat blogul Reporter Virtual, transformat în site și la final în portal, după care l-a vândut unui grup de investitori. A fost primul site dedicat presei cu un succes constant și cu numeroși cititori, cu un vârf de aproape 100.000 de unici zilnic. În 2009 a renunțat la presa scrisă, iar de atunci a realizat mai multe site-uri de știri. Ultimul fiind Ceasul Cetății, după mutarea sa peste noapte din București la Târgu Mureș, în căutarea unei tihne imposibile în capitală. În paralel a înventat emisiunea La tablă, una de dezbateri ce are loc la cea mai importantă televiziune din oraș: M9 tv. Visul său rămâne să-și găsească răgazul de a scrie cărți.

Distribuie:

Populare

Recomandari
Related

Spectacol caritabil pentru salvarea vieții unui jurnalist

De ceva vreme, jurnalistul Ioan Ceaușescu se luptă pentru...

Start pentru construcția Institutului Inimii, proiect marca Horațiu Suciu

Datorită prof. dr. Horațiu Suciu, Târgu Mureș va beneficia...

Patrioții de pe stadion și scârba națională

Sportul reușește miracolul de a aduna poporul la un...

Meciul care a făcut istorie: România-Ucraina 3-0

Victorie de astăzi a făcut istorie pentru echipa națională...