back to top
RON - Română (nou) leu
EUR
4,98
USD
4,60
GBP
5,85
13.8 C
Târgu Mureș
RON - Română (nou) leu
EUR
4,98
USD
4,60
GBP
5,85
13.8 C
Târgu Mureș
Prim-planVIDEO. Cosmin Pop și-a anunțat candidatura la primărie în direct

VIDEO. Cosmin Pop și-a anunțat candidatura la primărie în direct

Data:

Provocat să nu mai stea pe margine și să-și declare nemulțumirile, ca majoritatea oamenilor de afaceri, antreprenorul Cosmin Pop a afirmat în timpul emisiunii La tablă că este decis să candideze pentru funcția de primar al municipiului Târgu Mureș. Pe parcursul emisiunii, omul de afaceri i-a atacat pe fostul primarul Dorin Florea și pe prefectul Ciprian Dobre, apoi s-a aplecat asupra politicii periculoase a UDMR, care ar transmite în comunitatea maghiară mesajul că fără un nou mandat existența ei în oraș este periclitată.

Puteți urmări întreaga emisiune aici, pe M9 tv, unde omul de afaceri Cosmin Pop și-a anunțat candidatura ca independent, sub un slogan provizoriu ”Etnia mea este progresul” sau invers: ”Progresul este etnia mea”. În iulie 2022, Ceasul Cetății a scris despre zvonul care circula că are de gând să candideze, dar atunci a declarat că mai sunt doi ani să se decidă.

Cosmin Pop

Cunoscut pentru afacerile sale în domeniul imobiliar, antreprenorul a ieșit în față în ultimul an prin două achiziții spectaculoase: Cocoșul de Aur (pe care l-a reconstruit pentru o sumă colosală, de trei ori peste calculul inițial) și clădirea verde de birouri Multinvest Business Center (cumpărată de la o familie de afaceri de etnie maghiară). Neimplicat politic, Pop n-a ajuns pe pagina ziarelor în vreun scandal public, dar a fost mereu activ în viața cetății prin organizarea unor evenimente în general culturale. Vorbitor de limba maghiară, omul de afaceri nu vede omul prin prisma etniei, ci a calităților sale profesionale, a mai afirmat în emisiunea La tablă. De aici și schița de slogan electoral, care a venit spre finalul intervenției tv în direct.

Urmărește-ne pe Google News

CeasulCetatii.ro este un proiect de jurnalism care își păstrează independența față de orice influență politică, ideologică sau comercială.

Dacă doriți să susțineți jurnalismul independent, puteți contribui cu donații către CeasulCetatii.ro aici.

De ce să ne susții?

Susținerea jurnalismului independent: Donând la CeasulCetatii.ro contribuiți direct la menținerea unei surse de informare neafiliate politic sau comercial. Acest lucru asigură că informațiile sunt prezentate obiectiv și fără influențe externe.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie:

Populare

Recomandari
Related

(P) Cosmin Pop: Fiți forța care generează schimbarea!

Vă chem să mai fiți o dată forța care...

GALA SUPERSCRIERI. Jurnalistele i-au învins la premii pe ziariști

La capitolul premii la ultima Gala Superscrieri, femeile au...

Mesaj bilingv. Rodica Baciu: Ne trebuie primar competent, nu maghiar sau român!

''Orașul Târgu Mureș a fost prea mult timp subiectul...

(P) Prof. Dr. Horațiu Suciu la interviurile Zi de Zi (VIDEO)

Timp de o oră, prof.dr. Horațiu Suciu a fost...