Vești

Urmărit în Germania, un bărbat din Mureș a fost prins de poliţiştii clujeni

Cu două mandate de arestare pentru şantaj şi tentativă de omor, un bărbat de 37 de ani din judeţul Mureş a fost prins luni seară de poliţiştii din Cluj.

Citeste si

Poliţia Judeţeană Cluj a transmis luni seara: “În data de 20 aprilie în jurul orei 18.00, în urma activităţilor informativ-operative desfăşurate de către poliţiştii specializaţi în depistarea persoanelor urmărite, din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Cluj, în colaborare cu poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş, precum şi cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acţiuni Speciale Cluj, a fost depistat un bărbat pe numele căruia erau emise două mandate europene de arestare”.

În vârstă de 37 de ani, suspectul din judeţul Mureş era căutat de către autorităţile germane din luna octombrie a anului trecut, după ce ar fi săvârşit o faptă de şantaj. Totodată acesta este acuzat și de tentativă de omor pe teritoriul statului german. Bărbatul urmează a fi prezentat Curţii de Apel Cluj, în vederea confirmării celor două mandate.

Urmariți Ceasul Cetății si pe Google News

Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like

👇

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button