12 C
Târgu Mureş

Șansa lui Zoli

De citit

Mai multe

Vineri, Soós Zoltan și-a văzut visul cu ochii: bugetul aprobat de consilierii locali. Din campanie tot povestește despre dezvoltarea orașului, dar șase luni s-a plâns de greaua moștenire și de faptul că nu are echipă, jucând până în zilele noastre rolul de fotomodel. Cum-necum, primarul și-a adus oamenii alături prin tot felul de tertipuri legale (detașare, personal contractual, transfer și un număr impresionant de consilieri). Nu e nicio acuză aici. E firesc să lucreze cu oamenii în care are încredere și pe care-i crede capabili să-l ajute în planul promis.  

Acum e șansa lui Zoli să arate electoratului că va face, nu doar va vorbi. Nu mai are nicio scuză. Are bani, are echipă și susținere la nivel județean, plus guvernamental, după întâlnirile cu toți miniștrii UDMR. Sper doar să nu înceapă cu ideea proastă de a bloca strada Bolyai, care nu are nici farmec, nu e potrivită pentru promenadă (fiind în pantă și întunecoasă) și nici ceva senzațional de văzut. Are Parcul Trandafirilor pentru promenadă și nu este deloc o idee rea să oprească puțin poluarea.

Cu toate că personaje din echipa lui tot suțin că încă nu se vede ce face, dar primarul muncește de îi sar capacele, sper sincer să se materializeze ceva din programul electoral. Orice până la urmă. Reorganizarea anunțată de cinci luni e în plop, asfaltul suferă de găuri, mizeria nu-i chiar invizibilă, oamenii cu bube-n cap din regimul Florea au rămas pe baricade, site-ul primăriei nu a fost schimbat de 20 de ani șamd. Chiar dacă am sancționat aproape toate gafele lui Zoli, iar unii au interpretat că am ceva cu el din motive etnice sau politice (acuze absurde), sunt alături de el în orice va face sau va încerca măcar pentru orașul superb ca vibe. N-am lăsat capitala pentru a admira un  regim care are de gând să deturneze banii din pușculița publică în favoarea unor formațiuni politice, personaje apropiate sau cei care l-au îndatorat în campanie prin serviciile aduse. Așadar, îi urez succes primarului la cheltuirea rațională și corectă a bugetului aprobat.

- Advertisement -
- Advertisement -

Aboneaza-te la newsletter. Introduceti adresa de email in campul de mai jos:

Un serviciu oferit de FeedBurner

Leave a Reply

Ultimele articole

Top articole