Vești

Un avion militar s-a prăbușit lângă Reghin

Pe surse. Un avion militar Mig-21 LanceR s-a prăbușit azi lângă Reghin, între localitățile Suseni și Deda, după ce a decolat din Câmpia Turzii. Se pare că pilotul a reușit să se catapulteze. SMURD din Deda s-a deplasat de urgență la fața locului, în jurul orelor 15.00. Lucreția Cadar, primarul din Deda, ne-a declarat că avionul a căzut pe o pășune din zona Batoș, mai exact, în apropiere de locul unde ar fi putut să aterizeze (un aeroport din al doilea Război Mondial în satul Luieriu).

Citeste si

Inspectoratul General al Aviaţiei din MAI a transmis că se intervine cu un elicopter pentru a-l prelua pe pilot și a-l transporta de la Deda la un spital din Târgu Mureş.

Update: Starea de sănătate a lui Andrei Criste, care este locotenent-comandor, este stabilă, a transmis Mnisterul Apărării Naționale. Ofițerul este, în prezent, internat la Spitalul Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș, dar va fi transferat în această seară cu o aeronavă C-130 Hercules a Forțelor Aeriene Române la Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central din Bucureşti pentru tratament de specialitate și recuperare.

Foto: Holland.ro

 

Urmariți Ceasul Cetății si pe Google News

Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like

👇

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button