Interviurile CCPrim-plan

Unde este hotelul lui Claudiu Maior din Spania

Dacă-l cauți pe Claudiu Sergiu Maior în baza de date a firmelor din Spania, descoperi că fostul candidat la primărie are o firmă c-un nume ciudat: PHIJUNTOS SL. El este unic acționar la o societate cu domeniul în servicii hoteliere, restaurante, bucătărie și baruri (n.r. detaliile de pe site-ul spaniol: La Explotación De Servicios Hoteleros, Bares, Restaurantes Y Restauración Gastronómica En General). Capitalul social este de 3000 de euro.

Cu o leafă de consilier personal al primarului de 9.500 de euro anual, apoi cu indemnizația de consilier local care e neimportantă, fosta mână dreaptă a edilului Dorin Florea n-ar fi avut cum să dețină un hotel în Spania. Așa că l-am sunat pentru ca toată lumea să afle cum de i-a reușit miracolul.

Reporter: Bună ziua, domnule Maior! V-am sunat să-mi povestiți de afacerea din Spania, cea cu hotelul...

Claudiu Maior: Hai, domnule, termină cu prostiile astea! (Apoi a închis telefonul, dar am revenit)

Nu știu dacă sunt prostii, ci eu citesc de pe site-ul cu firmele din Spania. Înțeleg că aveți doar firma, nu și hotelul and co?

Maior: Asta e altceva. Da, am. În rest, dacă ai impresia că am vreun hotel, eu plătesc biletele de avion și tu cazarea pe vreo trei zile. Dacă aveam hotel mai stăteam în România? La felul în care ai întrebat, așa pot spune și eu că ești homosexual (n.r. fost membru PSD, Maior îl copiază pe senatorul Șerban Nicolae care i-a replicat unei colege de la USR că are poze cu ea când făcea sex anal).

Discuția a deraiat spre alte subiecte, care nu aveau legătură cu apelul telefonic, așa că s-a terminat, înainte ca intervievatul să povestească despre cum vrea să dezvolte afacerea din Spania. Țară în care zvonurile din târg povestesc despre o alta idee de business cu transportul local, așa cum e la Târgu Mureș.

Urmariți Ceasul Cetății si pe Google News

Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like

👇

omentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button