Păreri

Minciuni și egoism

Este sigur și eficace, ne-a spus profesorul de fizică Klaus Iohannis despre serul experimental. Vor sări unii că nu e dacă au fost înțepați aproape patru miliarde de persoane. Ba e, că scrie în prospect și testele clinice nu s-au terminat, dar analfabeții funcțional nu știu ce înseamnă. Oricum, trecem peste încrederea aberantă cu care președintele unui stat susține că un vaccin care a ucis câteva mii de persoane este sigur în UE, a afectat grav 75.000 de oameni și peste un milion de europeni s-au plâns de reacții adverse. Datele au fost publicate de Parlamentul European, ca preambul la rezoluția privind înființarea unui fond de despăgubiri pentru victimele vaccinurilor anti-Codid-10. Nimic conspiraționist, ci oficial.

Citeste si

Aceasta este prima minciună privind siguranța și eficacitatea. A doua este una generală, care este trâmbițată în toată campania: vaccineaza-te pentru cei dragi! Păi, au murit tineri ascultând acest slogan. Au murit copii. Au murit tați și mame. Nu de la virus, ci de la vaccin. Este plin internetul cu mărturiile celor afectați (multe video, aici Israel), dar și declarațiile doctorilor neînregimentați în această poveste. Ce știm acum despre cei vaccinați? Serul nu oferă imunizare, așa cum greșit a fost trecut în prima instanță pe prospect, dar a fost modificat cu protecție. Acum însă avem mai multe informații chiar din gura eminenței medicale de la Casa Albă: dr. Faucci. El a recunoscut că încărcătura virală din nasul unui vaccinat este egală cu a unuia ”neimunizat”. Așadar, știm că o persoană vaccinată poate lua, transmite și chiar deceda de la virus, cu toată protecția teoretică, pe care nu și-o asumă nimeni. Producătorii nu, statul care te obligă nu. Doar tu care ai semnat consimțământul.

Propaganda susține însă că ai un avantaj: dacă iei virusul, treci mai ușor prin boală. Asta se traduce simplu: este vorba de egoism. Deci, te vaccinezi pentru tine, nu pentru cei dragi, că acum știm că poți să te infectezi și să transmiți. Vacciniștii agresivi în propaganda serului miraculos nu ascultă nimic din ce se întâmplă și își arogă aura de genii, când mulți dintre ei au fost mediocri o viață întreagă. Nu dau nume și prenume, dar sper să mă citească, pentru că poate fac o pauză de lectură. Ce lectură?

Spre exemplu, jurnalistul de investigații Paul Thacker a publicat în British Medicine Journal o anchetă legată de cum protecția sănătății pacienților a trecut în mare măsură pe plan secund. Reporterul s-a concentrat în special asupra unui laborator din Texas, condus de compania Ventavia Research Group și care trebuia să furnizeze date valoroase despre viitoarele medicamente anti-Covid. Directorul regional Brook Jackson raportase agenției americane de medicamente (FDA) numeroasele probleme apărute în timpul procesului. Rezultatul? Pentru medic: concedierea. Jackson a vorbit cu reporterul, iar acesta din urmă a primit înregistrări audio și video, dar și poze+documente. Sunt egale cu zero în fața vacciniștilor habotnici.

În final, cred că nimeni nu ar trebui să influențeze pe nimeni într-o chestiune personală, care ține de viață. Mai ales că nimeni nu este responsabil că tu ai decis și acceptat orice tratament prin semnătura ta. Dacă entități ca OMS, FDA, CDC, producătorii vaccinurilor și statul ți-ar spune că în caz de necaz vor sări să te plătească de bun, atunci ai o certitudine că este ceva serios. Doar că toate aceste instituții se retrag când vine vorba de bani, bani buni însă pe care-i încasează acum. Să socotim 15 euro vaccinul ori trei de persoană. 45 de euro ori patru miliarde până acum. De aceea, nu se dorește introducerea pe piață a medicamentelor antivirale (cu unele sunt tratați pacienții în spitale), care ar costa pentru tratarea din start doar 10 euro. Da, tot la Big Pharma s-ar duce suma, dar mai puțin cu 35 de euro. Așadar, eu zic să lăsam minciunile deoparte și faptul că mulți dintre noi s-au vaccinat din egoism.

La final, sper ca fiecare om să fie lăsat să aleagă dacă vrea sau nu soluția oferită prin vaccin. Și da, știu că sunt constrângeri tot mai mari, pentru că trebuie să aruncăm o privire doar spre Franța unde 15.000 de persoane din sistemul medical au fost concediate pentru că au refuzat vaccinul. Să concediezi o armată de oameni din sănătate în plină pandemie mi se pare că e ca și cum ți-ai arunca cârja, când tu ai doar un picior. Așa e însă peste tot, iar de curând și-n România, unde locul de muncă a devenit condiționat în multe domenii de vaccin. Or, asta e dictatură, nu mai e democrație. Și nu, nu-mi spuneți că e pentru binele omenirii. Tocmai v-am povestit despre miile de morți din UE, dar și de zecile de mii de persoane afectate. Și nu uitați: raportul risc-beneficiu nu este încă finalizat. Gargara politică nu este egală cu știința, mai ales că vedem în țările supervaccinate că trec prin valuri neașteptate de 50.000 de pacienți pe zi (Anglia, ca exemplu), iar 70% dintre ei sunt vaccinați. Nazistul Goebbels avea o vorbă: ”o minciună spusă o dată, rămâne o minciună. O minciună repetată de mii de ori devine adevăr”. Sănătate și precauție, vă doresc!

Array

Urmariți Ceasul Cetății si pe Google News

Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like

👇

Back to top button