Prim-planVești

Umanitar: Ajut-o pe Teo să învingă!

Aveți conturile în RON și EURO la finalul articolului

Colega mea de la televiziunea M9 tv are nevoie de ajutor pentru a depăși momente unde nu doar doctorii au o misiune, ci și Dumnezeu. Teodora Ionela Săcălean are 37 de ani și doi copii, iar în urmă cu o lună a trecut printr-o operație dificilă de nouă ore. Rezultatele analizelor au dus la un alt dignostic crunt acum două săptămâni. De câteva zile a început un tratament la Cluj, unul care va dura încă cinci-șase săptămâni pe puțin.

Și are nevoie de ajutor, unul pe care a refuzat să-l ceară, pentru că este o femeie veselă și pusă mereu pe fapte mari. Ea a fost cea care a ajutat mereu. Prietenii însă trec peste sensibilitatea ei și au sărit să-i întindă o mână de ajutor. Pe pagina personală de Facebook, am făcut un anunț, iar sute de persoane (peste 900) au distribuit informația, ceea ce m-a emoționat, iar câțiva prieteni m-au contactat pentru detalii legate de a face bine. Deja banii au început să vină, ceea ce este minunat și demonstrează solidaritatea oamenilor buni.

 

Condusă de Alina Șandor, Asociația Ajungem Mari a făcut un pas și mai mare pentru a o ajuta pe Teo să învingă, în afară de a distribui pe toate canalele. În cadrul evenimentului de mărțișor, pentru copii orfani sau abandonați, a confecționat o cutie a minunilor, unde pot fi depuse donațiile. Evenimentul are loc la J’ai bistrot din str. Piața Mărășești nr 6 și începe duminică, 25 februarie.

Pe de altă parte, donațiile se pot depune direct în contul Teodorei deschis la Alpha Bank: IBAN: RO74BUCU1651037693491RON. La solicitarea unor cititori de aici și de pe Facebook, las și contul în Euro: RO19BTRLEURCRT00L7625101. Și mai este și Revolut: RO40BREL0005505144990100.

Le mulțumesc anticipat tuturor celor care o ajută pe colega mea să învingă boala!

Array

Urmariți Ceasul Cetății si pe Google News

Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like

👇

Back to top button