Prim-planVești

Uluitoarea digitalizare din Primăria Târgu Mureș

De patru ani, fix din toamna lui 2019, candidatul de atunci și actualul primar Zoltan Soos a promis digitalizarea municipalității și fluidizarea comunicării cu publicul, într-un mod rapid și eficient. Evident că edilul se ocupă zilnic și cu prioritate de acest aspect, așa cum se observă cu ochiul liber pe site-ul instituției, site lansat în 2000 sau 2001. Pagina web a rămas conservatoare, în toate formele, așa cum s-a născut din mintea unui fost primar și la timpurile respective de acum peste două decenii. Exact, neschimbată.

Rapiditatea exagerată în epoca tehnologiei avansate

Pe 19 februarie, în numele site-ului pe care l-am fondat în 2020, îl conduc și-l mobilez cu informații ocazionale, am solicitat Biroului de presă să-mi spună care este cifra exactă a angajaților de acum și cât mai rămâne din ea după reorganizare, plus când va fi aplicată noua organigramă.

Pe 20 februarie, uluitor de repede, instituția a cioplit cu dalta în sistemul informatic data înregistrării cererii mele, dar a rămas un secret pentru mine până azi dimineață. Pe 21 februarie, astăzi, am primit informația valoroasă că solicitarea mea a fost înregistrată și trimisă către mai multe entități din cadrul și subordinea municipalității. La scurt timp după trimiterea doleanței, am aflat răspunsul și l-am publicat pe 19 februarie. Oricum, aștept cu interes maxim să-mi comunice rezultatele demersului intern și primăria lui Soos prin sistemul fascinant de rapid, de precis și de profesionist.

Notă: Între timp, am început să primesc răspunsuri de la entitățile enumerate, iar numărul angajaților este în creștere, așa cum arată primul mesaj, dar voi reveni cu lista completă.

Array

Urmariți Ceasul Cetății si pe Google News

Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like

👇

Back to top button