8.9 C
Târgu Mureş

Trei luni de Ceasul Cetății

De citit

Mai multe

Pe 1 noiembrie 2020, am lansat Ceasul Cetății cu editorialul Presa vindecătoare. Au trecut trei luni și mi-am respectat promisiunile. Am pus degetul atât pe trecut, cât și pe prezent. N-am iertat pe nimeni privind atacul la banul public.

Nici administrația trecută, nici cea actuală. Am atras atenția asupra pericolelor nu doar din administrația locală, ci și din sistemul de sănătate. În jur de 250 de articole au fost publicate până acum, multe fiind dezvăluiri, capitol la care presa locală a stat prost până la sosirea mea în oraș, dar nici acum nu excelează. Nu există un interes profesional în zonă, ci doar financiar.

Chiar dacă am primit amenințări și am fost momit cu promisiuni financiare, mi-am păstrat independența și echidistanța. Sigur, am simpatii și antipatii. Fostul primar și mâna sa dreapta au lăsat un municipiu sângerând pe masa de operație. E firesc să nu-mi placă, dar am taxat vechea gașcă cu date exacte.

Actualul primar îmi este simpatic, dar l-am executat cu aceeași inflexibilitate, ceea ce voi face mai departe. Consider că prin critică se poate schimba ceva în bine, dacă există oameni receptivi. Mai mult, dezvăluirile mele ar trebui să conducă la dosare penale, dar încă nu s-a întâmplat.

Am răbdare, iar anchetele vor continua până când va începe să se rupă gheața sub tentaculele caracatiței ce încă sufocă orașul. Atât timp cât sunt sănătos, voi încerca să fac ceea ce nu s-a făcut aici la capitolul presă. Și eu îmi țin promisiunile. Presa chiar poate fi vindecătoare.

Sper doar ca mai mulți oameni de bună credință să-mi fie alături. Le mulțumesc cititorilor care au poposit deseori pe schela unui proiect mereu în construcție.

PS Cam așa ca-n poză îmi desfășor munca între 12 și 16 ore zilnic. Desigur, cu pauze de birou când întâlnirile sunt în afara spațiului de creație.

- Advertisement -
- Advertisement -

Aboneaza-te la newsletter. Introduceti adresa de email in campul de mai jos:

Un serviciu oferit de FeedBurner

Leave a Reply

Ultimele articole

Top articole