Prim-plan

Studenții au dat în judecată conducerea UMFST

După ce conducerea UMFST Târgu Mureș a hotărât că la ore pot participa fizic doar studenții și profesorii vaccinați sau testați, un grup de inițiativă al tinerilor a cerut în instanță anularea decizie, iar primul termen va avea loc pe 28 octombrie. Ei a fost susținuți de Liga Studenților de la Iași, care vrea să dea în judecată toate universitățile ce vor impune certificatul verde. Înainte de a acționa conducerea UMFST în judecată, studenții din Târgu Mureș au organizat un protest în stradă și au făcut o petiție semnată atunci de peste 400 de persoane.

”Suntem bucuroși să vă anunțăm că în urma depunerii cererii de suspendare a tuturor hotărârilor UMFST cu privire la 𝙘𝙤𝙣𝙙𝙞𝙩̦𝙞𝙤𝙣𝙖𝙧𝙚𝙖 𝙖𝙘𝙘𝙚𝙨𝙪𝙡𝙪𝙞 𝙨𝙩𝙪𝙙𝙚𝙣𝙩̦𝙞𝙡𝙤𝙧, 𝙥𝙧𝙞𝙣 𝙫𝙖𝙘𝙘𝙞𝙣𝙖𝙧𝙚, 𝙩𝙚𝙨𝙩𝙖𝙧𝙚 𝙨𝙖𝙪 𝙩𝙧𝙚𝙘𝙚𝙧𝙚𝙖 𝙥𝙧𝙞𝙣 𝙗𝙤𝙖𝙡𝙖̆, în spațiile universitare, 𝙖𝙢 𝙥𝙧𝙞𝙢𝙞𝙩 𝙥𝙧𝙞𝙢𝙪𝙡 𝙩𝙚𝙧𝙢𝙚𝙣 𝙞̂𝙣 𝙞𝙣𝙨𝙩𝙖𝙣𝙩̦𝙖̆, 𝙥𝙚 𝙙𝙖𝙩𝙖 𝙙𝙚 28.10.2021.
Pe această cale mulțumim Liga Studenţilor – LS IAŞI și casei de avocatura Tuca Zbarcea & Asociatii pentru tot sprijinul și ajutorul acordat!
De asemenea, vă mulțumim și vouă, studenților, cadrelor didactice și nu numai, pentru susținerea acordată și sperăm la un rezultat pozitiv din partea judecătorilor”!

Urmariți Ceasul Cetății si pe Google News

Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like

👇

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button