Vești

Șeful unui corp de control: îmi mor oameni nevinovați pentru că nu-i pot testa

Șeful Corpului de Control al DGASMB. Direcția Generală de Asistență Socială a Municipiului București, Doru Roman n-a mai rezistat psihic și a avut o reacție lungă și dură pe Facebook.  Ceasul Cetății va cita exact, chiar dacă violența limbajului nu ajută la nimic. La nervi însă e justificată, mai ales când e vorba de vorba de viața oamenilor puși în pericol de oamenii politici. Și legătura cu Târgu Mureș e Arafat, care e și el înfierat.

Citeste si

„Ok. Până acum, am tăcut. Nu am zis nimic de ultimele zile de pandemie bucureșteană, dar în clipa asta chiar nu mai pot, mi-a ajuns cuțitul la os. Și chiar nu am chef să ajung să dau cu subsemnatul pe la procurori din cauza indolenței și incompetenței acestui guvern pe care nu-l interesează nimic altceva decât alegerile parlamentare.

Lucrez în asistența socială a Capitalei de 3 ani. Orbane, Tătarule, Arafatule (apropo, Arafatule, vezi că ai numărul meu de telefon pe acolo, pe undeva, de când coordonam centrul de carantinare de pe Răcari 6A) ca să vă ușurez căutările în caz că veți vrea să vă răzbunați vă spun direct: sunt șeful Corpului de Control al DGASMB. Direcția Generală de Asistență Socială a Municipiului București, așa se traduce pentru voi. În acest an, am făcut cu totul alte chestii decât să-mi coordonez oamenii din Corpul de Control. Că și acolo erau probleme, Orbane și Tătarule. Dar am tăcut și m-am dus inițial carne de tun într-un centru de carantinare, deși nu aveam nici eu, nici altcineva dintre colegii mei vreo minimă pregătire pentru așa ceva. Am învățat din mers, că așa sunt eu, dacă șefa mea mă trimite undeva, eu mă duc fără să crâcnesc. Da’ știți de ce mă duc, Orbane și Tătarule? Pentru că spre deosebire de voi, șefa mea nu e șefă, nu e manager, e LIDER! Muncește cot la cot cu noi, nu dă dispoziții pe care să le aștepte a fi duse la îndeplinire, se implică efectiv în rezolvarea lor. Să vă mai spun, Orbane și Tătarule, că șefa aia tâmpită și-a lăsat pruncul acasă și a venit din concediul de maternitate ca să conducă Direcția și să vă scoată pe voi din căcat? Că exact asta a făcut: PE VOI v-a scos din căcat! Nu vă mai spun cât de epuizată era, dar cu toate astea îmi răspundea la telefoane și la 2 noaptea, pentru că voi, Orbane și Tătarule și Arafatule erați total dezinteresați de ce se întâmpla real în teren.

Acum coordonez un centru rezidențial pentru persoane dependente. Cel mai mare centru din țara asta, două clădiri mari, de câte 4 etaje fiecare. Orbane, Tătarule, Arafatule, „persoane dependente” înseamnă oameni care nu se pot îngriji singuri. Nu drogați, nu alcoolici ca voi. Centrul rezidențial e echivalentul azilului de bătrâni de pe vremea lui Ceaușescu. Voi vă mai amintiți că ați dat un ordin prin care personalul TREBUIE să-și facă SĂPTĂMÂNAL test RT-PCR, iar beneficiarilor TREBUIE să li se facă același test la fiecare două săptămâni?

Băi, Orbane! Băi, Tătarule! Băi, Arafat! Noi am făcut testările alea fix conform ordinului vostru. Până în săptămâna asta, când minunații angajați ai DSP ne-au transmis candid că nu mai au recoltoare să ne trimită. Și, ce să vedeți, pe lângă asta a mai apărut și o criză acută de reactivi în laboratoarele care ne prelucrau testele.

Uite DE AIA a „scăzut” rata infectărilor în București! Că NU SE MAI FAC testări, că nu avem cu ce, băh!!! Și numai din cauza voastră nu avem cu ce!!!

Orbane, Tătarule, Arafatule, iertați-mi limbajul neacademic, da’ eu îmi bag pxx-n alegerile voastre parlamentare!!! Mie îmi mor oameni nevinovați pentru că, neputând să-i testez, din cauză că pe voi vă interesează doar ciolanul alegerilor, nu și viața oamenilor, nu pot să izolez în timp util infectații.
Să Vă Fxx, Orbane, Tătarule și Arafatule!!!”.

Urmariți Ceasul Cetății si pe Google News

Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like

👇

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button