Păreri

Focul politicii românești

A fost Colectiv, iar în seara asta avem Spitalul din Piatra Neamț, unde 10 pacienți au murit arși de vii, iar alte șapte persoane sunt în stare gravă. Nu, n-a fost un scurtcircuit, așa cum susține ministrul Nelu Tătaru. E focul politicii românești, cel pus de 30 de ani să ardă din temelii cultura, instituțiile statului, oamenii de valoare, tineretul și viitorul tuturor. Un foc încropit din găteje de corupție și ațâțat cu benzina incompetenței.

Citeste si

Eroul e un medic tânăr care s-a aruncat să-i salveze pe pacienți. Șansele lui sunt minime în România. Ioan Cătălin Denciu este numele doctorului care a renunțat la viață pentru a oferi viață. E un gest firesc pentru cine a învățat pentru a fi salvator și este om. Bine, un supraom, pentru că în zilele noastre curajul e doar din spatele tastaturii si e maxim în declarațiile politice. Când vom întâlni un om politic cu astfel de calități, atunci putem vorbim despre o schimbare în România. Momentan politicienii doar au pus focul care a ucis țara în fiecare zi. Vorba bătrânilor: arză-i-ar focul și pe ei!

PS Atât pot spune acum, pentru că, în rest, credinciosul din mine se va ruga pentru sufletele celor pierduți, frații noștri, dar și pentru salvarea celor care acum se zbat între viața și moarte.

Urmariți Ceasul Cetății si pe Google News

Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like

👇

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button