DezvăluiriPrim-plan

Posibil abuz comis la Poliția Locală în complicitate cu viceprimarul Portik

Episodul 8 din Isprăvile Șefului Poliției Locale Târgu Mureș

Pe scurt, Primăria Municipiului Târgu Mureș anunță că recenzorii vor fi însoțiți pe traseu de polițiști locali. Fapt permis doar într-o situația.  Potrivit articolului 6, lit f, din Legea 155/2010, ,,polițiștii locali asigură protecţia personalului din aparatul de specialitate al primarului/primarului general, din instituţiile sau serviciile publice de interes local la efectuarea unor controale ori acţiuni specifice”.

Citeste si

Printre recenzori sunt o mulțime de oameni care nu sunt angajații primăriei, ci colaboratori în strângerea datelor. Astfel, șeful Poliției Locale Târgu Mureș, Raul Dacian Matis, a comis un abuz dacă a emis această dispoziție. Responsabil de activitatea direcției este viceprimarul Vilmos Portik, care probabil a și aprobat postarea pe care o vedeți. În concluzie, cei doi sunt pe pragul unui posibil abuz prin obligarea polițiștilor locali să asigure protecția unor persoane din afara aparatului municipalității.

Update: Ni s-a transmis că de data asta domnul Matiș nu este vinovat, fiind în concediu, iar locul său este ocupat temporar de Cristian Mateescu, care nu a putut fi găsit până în momentul actualizării informației. Vom reveni!

 

Urmariți Ceasul Cetății si pe Google News

Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like

👇

omentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button