DezvăluiriPrim-plan

Operațiunea Șoferul continuă: primăria neagă și refuză prezentarea dovezilor

În timp ce așteptăm răspunsul autorităților naționale privind traseul mașinii primarului, municipalitatea a mai trimis câteva lămuriri legate de subiect.

Vă reamintim că sursele Ceasul Cetății ne-au garantat că șoferul primarului a cumpărat rovinietă pentru o săptămână cu scopul deplasării în Germania. Potrivit acestora, el n-a fost în interes de serviciu, ci la o nuntă împreună cu familia. Primăria Municipiului Târgu Mureș a comis o premieră și a dat un drept la replică, pe motiv că-i lezăm imaginea conducătorului auto. Neoficial, ni s-a spus că a fost într-adevăr în Germania, dar cu autoturismul personal, un Ford Puma achiziționat recent.

Mai mult, am fost informați că mașina instituției a stat în garaj în perioada menționată sub supraveghere video. Am cerut dovezile și ni s-a comunicat că nu e o informație de interes public, ci putem crede municipalitatea pe cuvânt (n.r. sursele noastre ne-au zis că nu există camere video funcționale în garaj). La fel ni s-a spus când am întrebat cu ce mașină s-a deplasat edilul în perioada în care mașina a stat în garaj) sau ce program de boier are șoferul (n.r. conform fișei postului, ni s-a răspuns, dar nu-l văd colegii agitându-se cu munca, la fel când era șoferul lui Claudiu Maior). Lăsăm acum o parte din răspunsurile primăriei și vom reveni cu detalii, când toate autoritățile vor răspunde solicitărilor.

Urmariți Ceasul Cetății si pe Google News

Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like

👇

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button