12.7 C
Târgu Mureș

Operațiunea Șoferul continuă: primăria neagă și refuză prezentarea dovezilor

De citit

Mai multe

În timp ce așteptăm răspunsul autorităților naționale privind traseul mașinii primarului, municipalitatea a mai trimis câteva lămuriri legate de subiect.

Vă reamintim că sursele Ceasul Cetății ne-au garantat că șoferul primarului a cumpărat rovinietă pentru o săptămână cu scopul deplasării în Germania. Potrivit acestora, el n-a fost în interes de serviciu, ci la o nuntă împreună cu familia. Primăria Municipiului Târgu Mureș a comis o premieră și a dat un drept la replică, pe motiv că-i lezăm imaginea conducătorului auto. Neoficial, ni s-a spus că a fost într-adevăr în Germania, dar cu autoturismul personal, un Ford Puma achiziționat recent.

Mai mult, am fost informați că mașina instituției a stat în garaj în perioada menționată sub supraveghere video. Am cerut dovezile și ni s-a comunicat că nu e o informație de interes public, ci putem crede municipalitatea pe cuvânt (n.r. sursele noastre ne-au zis că nu există camere video funcționale în garaj). La fel ni s-a spus când am întrebat cu ce mașină s-a deplasat edilul în perioada în care mașina a stat în garaj) sau ce program de boier are șoferul (n.r. conform fișei postului, ni s-a răspuns, dar nu-l văd colegii agitându-se cu munca, la fel când era șoferul lui Claudiu Maior). Lăsăm acum o parte din răspunsurile primăriei și vom reveni cu detalii, când toate autoritățile vor răspunde solicitărilor.

- Advertisement -
- Advertisement -

Aboneaza-te la newsletter. Introduceti adresa de email in campul de mai jos:

Un serviciu oferit de FeedBurner

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Top articole