back to top
RON - Română (nou) leu
EUR
4,98
USD
4,57
GBP
5,84
26.4 C
Târgu Mureș
RON - Română (nou) leu
EUR
4,98
USD
4,57
GBP
5,84
26.4 C
Târgu Mureș
spot_img
Prim-planOficial, cazul elevului cu autism e îngropat. Ce spune Inspectoratul Școlar Mureș

Oficial, cazul elevului cu autism e îngropat. Ce spune Inspectoratul Școlar Mureș

Data:

La solicitarea Ceasul Cetății, conducerea Școlii Gimnaziale Dacia ne-a transmis ce decizie a fost luată în cazul elevului cu autism despre care am scris un serial. Reamintim pe scurt că părinții au reclamat că băiatul de 7 ani este agresat constant de colegi, iar învățătoarea Elena Toma chiar i-a instigat când a dat vina pe el pentru anularea unei excursii. Inspectoratul Școlar Mureș s-a implicat și a recomandat o comisie de anchetă. Potrivit surselor noastre, Consiliul de Administrație al școlii ar fi decis că nu este cazul, iar aici se află articolul de pe 22 iulie.

Decizia: nu este cazul să…

Răspunsul primit confirmă informațiile pe surse. Potrivit mesajului din captură, conducerea școlii a demarat cercetarea preliminară, iar aspectele constatate au convins Consiliul de Administrație să nu constituie comisia de disciplină. Așadar, cazul a fost închis. Între timp, învățătoarea acuzată s-a pensionat, așa cum declara recent directoarea. În orice situație, nu mai poate fi sancționată.

Legat de această hotărâre, Ceasul Cetății a solicitat o reacție de la Inspectoratul Școlar Mureș, care ne-a răspuns tot astăzi. ”Inspectoratul nu poate contesta și nici interpreta, ci doar părțile implicate, ne-a declarat Sabin Pașcan, inspectorul general.

Foto generică

Urmărește-ne pe Google News

CeasulCetatii.ro este un proiect de jurnalism care își păstrează independența față de orice influență politică, ideologică sau comercială.

Dacă doriți să susțineți jurnalismul independent, puteți contribui cu donații către CeasulCetatii.ro aici.

De ce să ne susții?

Susținerea jurnalismului independent: Donând la CeasulCetatii.ro contribuiți direct la menținerea unei surse de informare neafiliate politic sau comercial. Acest lucru asigură că informațiile sunt prezentate obiectiv și fără influențe externe.

 

 

 

Tiberiu Lovin
Tiberiu Lovinhttp://ceasulcetatii.ro/
În 2007, Lovin s-a orientat către presa online, unde a dezvoltat blogul Reporter Virtual, transformat în site și la final în portal, după care l-a vândut unui grup de investitori. A fost primul site dedicat presei cu un succes constant și cu numeroși cititori, cu un vârf de aproape 100.000 de unici zilnic. În 2009 a renunțat la presa scrisă, iar de atunci a realizat mai multe site-uri de știri. Ultimul fiind Ceasul Cetății, după mutarea sa peste noapte din București la Târgu Mureș, în căutarea unei tihne imposibile în capitală. În paralel a înventat emisiunea La tablă, una de dezbateri ce are loc la cea mai importantă televiziune din oraș: M9 tv. Visul său rămâne să-și găsească răgazul de a scrie cărți.

1 COMENTARIU

Comentariile sunt închise.

Distribuie:

Populare

Recomandari
Related

Spectacol caritabil pentru salvarea vieții unui jurnalist

De ceva vreme, jurnalistul Ioan Ceaușescu se luptă pentru...

Start pentru construcția Institutului Inimii, proiect marca Horațiu Suciu

Datorită prof. dr. Horațiu Suciu, Târgu Mureș va beneficia...

Patrioții de pe stadion și scârba națională

Sportul reușește miracolul de a aduna poporul la un...

Meciul care a făcut istorie: România-Ucraina 3-0

Victorie de astăzi a făcut istorie pentru echipa națională...