back to top
RON - Română (nou) leu
EUR
4,98
USD
4,57
GBP
5,84
26.4 C
Târgu Mureș
RON - Română (nou) leu
EUR
4,98
USD
4,57
GBP
5,84
26.4 C
Târgu Mureș
spot_img
Prim-planMartorul DNA a câștigat un concurs, iar cel cercetat de procurori acuză

Martorul DNA a câștigat un concurs, iar cel cercetat de procurori acuză

Data:

În aceste zile, o persoană a câștigat un concurs la Primăria Târgu Mureș, pentru un post de funcționar public. Persoana în cauză este martorul DNA, care a dat declarații împotriva lui Claudiu Maior, fosta mâna dreaptă a primarului de atunci Dorin Florea. Înainte ca rezultatele să fie afișate, pentru că fiecare candidat primește un număr, numele nefiind public, Maior i-a dat inițialele pe Facebook, unde aduce acuzații grave, fără dovezi.

Acum, în calitate de simplu consilier local, fosta eminență cenușie a administrației Florea nu are legal cum să afle cine a candidat doar în baza unor cifre. Divulgarea numelui nu este legală, dar acesta nu se sinchisește de legislație. De fapt, atacul său are legătura cu un dosar la DNA, unde noul funcționar public a dat declarații și i s-a promis protecția. Protecția invizibilă, pentru că două mașini i-au fost incendiate într-o singură noapte la doi pași de pompieri, care n-au intervenit pentru a opri pagubele, iar autoturismele au suferit daune 100%. Ceasul Cetății a dezvoltat acest subiect din 2021, trecut sub tăcere de restul presei, dar în continuarea DNA Mureș nu a mișcat nimic în dosarul lui Maior. Nici până acum de aproape doi ani nu s-a descoperit cine a dat foc mașinilor martorului.

Urmărește-ne pe Google News

CeasulCetatii.ro este un proiect de jurnalism care își păstrează independența față de orice influență politică, ideologică sau comercială.

Dacă doriți să susțineți jurnalismul independent, puteți contribui cu donații către CeasulCetatii.ro aici.

De ce să ne susții?

Susținerea jurnalismului independent: Donând la CeasulCetatii.ro contribuiți direct la menținerea unei surse de informare neafiliate politic sau comercial. Acest lucru asigură că informațiile sunt prezentate obiectiv și fără influențe externe.

 

 

 

Distribuie:

Populare

Recomandari
Related

Spectacol caritabil pentru salvarea vieții unui jurnalist

De ceva vreme, jurnalistul Ioan Ceaușescu se luptă pentru...

Start pentru construcția Institutului Inimii, proiect marca Horațiu Suciu

Datorită prof. dr. Horațiu Suciu, Târgu Mureș va beneficia...

Patrioții de pe stadion și scârba națională

Sportul reușește miracolul de a aduna poporul la un...

Meciul care a făcut istorie: România-Ucraina 3-0

Victorie de astăzi a făcut istorie pentru echipa națională...