back to top
RON - Română (nou) leu
EUR
4,98
USD
4,59
GBP
5,84
24.8 C
Târgu Mureș
RON - Română (nou) leu
EUR
4,98
USD
4,59
GBP
5,84
24.8 C
Târgu Mureș
Prim-planMAE plătește 7.400 de euro chirie pentru o impostoare

MAE plătește 7.400 de euro chirie pentru o impostoare

Data:

Update: După seria de articole, Ministerul Afacerilor Externe a dispus să renunțe la a plăti chiria pentru actrița ajunsă șefă la ICR, iar ea va fi obligată să locuiască în sediul institutului de la Londra, așa cum au făcut și predecesorii ei.
Dezvăluirile din Libertatea arată clar că nepotismul și politica secătuiesc financiar țara în favoarea impostorilor. Pe scurt, Cătălina Maria Nistor a fost numită director al ICR Londra fără concurs. Pur și simplu a fost impusă de șeful ICR, iar parlamentarii n-au putut obține răspunsuri legate de care sunt obiectivele ei acolo. Nu a contat că a refuzat să răspundă, ci a fost numită, iar acum chiria pe care o plătește MAE este dublă față de bugetul sucursalei ICR din Londra. Acest lucru a fost posibil pentru că are susținerea PSD (în mandatul de primar, Gabriela Firea-Pandele a numit-o pe Cătălina director la Teatrul Bulandra, de unde a fost demisă în urma unui protest, iar acum se află în proces pentru că și-a însușit peste 7000 de euro din banii instituției) și este fiica fostului lider al Logii masonice de rit scoțian din România.
A refuzat un apartament generos pentru a trăi în lux departe de ochii subalternilor
„Odată îndeplinit visul și ajunsă la Londra, proaspăta șefă a Institutului Cultural Român din capitala Marii Britanii a descoperit că locuința gratuită din sediul ICR nu se ridică la standardele sale de viață, așa că a făcut cerere la minister să i se aloce buget pentru a închiria un alt apartament. Așa s-a ajuns ca statul român să plătească lunar 6.500 de lire sterline (7.415 euro) pentru ca actrița falsă absolventă a London School of Economics să stea lângă celebrul magazin Harrods – poziționare perfectă pentru sesiunile de shopping.
Unul din angajații ICR a comentat pentru Libertatea: „În acest timp, apartamentul în care au stat până acum toți directorii ICR este gol. În opinia mea, acesta este un abuz împotriva intereselor publice comis de Ministerul Afacerilor Externe”. Detalii în cele două articole dedicate actriței, care a mințit în CV că terminat cursurile unei prestigioase universități din Londra, când de fapt a participat la cursurile de vară.
Primul și al doilea articol.
Colaj Libertatea

Urmărește-ne pe Google News

CeasulCetatii.ro este un proiect de jurnalism care își păstrează independența față de orice influență politică, ideologică sau comercială.

Dacă doriți să susțineți jurnalismul independent, puteți contribui cu donații către CeasulCetatii.ro aici.

De ce să ne susții?

Susținerea jurnalismului independent: Donând la CeasulCetatii.ro contribuiți direct la menținerea unei surse de informare neafiliate politic sau comercial. Acest lucru asigură că informațiile sunt prezentate obiectiv și fără influențe externe.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie:

Populare

Recomandari
Related

O româncă a câștigat Top Model of the World

Concursul Top Model of the World a fost câștigat...

(P) Rodica Baciu: În fruntea consiliului local avem nevoie de un bun negociator!

Rodica Baciu: În fruntea consiliului local nu avem nevoie...

(P) Vântu (AUR): Prioritatea noastră este infrastructura

Pe primul loc în programul de guvernare al candidatului...

VIDEO. Delta secretă din Târgu Mureș

Aproape de centrul orașului-bijuterie Târgu Mureș, la circa cinci-șapte...