Vești

Live. Ședința Consiliului Local. Maior i-a spus lui Hermann că este un papagal

De la 14.00 a început ședința Consiliului Local Târgu Mureș, unde 40 de puncte așteaptă să fie dezbătute de aleșii locali. În acest moment, Mark Christian Herman, consilierul primarului și administrator unic la o societate a instituției, prezintă starea SC Administrație și Turism SRL și îi cere insolvența, așa cum Ceasul Cetății a anunțat de ieri. Transmisiunea live poate fi urmărită aici.

Citeste si

Update1: Între timp, prezentarea s-a transformat într-un conflict verbal între Hermann și consilierul Claudiu Maior (fost viceprimar și fosta mâna dreapta al lui Dorin Florea, edil 20 de ani). Maior i-a mai spus lui Hermann să termine cu prostiile pe care le prezintă, apoi l-a făcut papagal pe consilierul primarului. Acesta din urmă a cerut respect. Șeful de ședință, consiliera UDMR Csenge Frunda, a intervenit pentru a calma disputa: vă rog să nu vă mai certați ca la ușa cortului.

Update2 (18.40): Consilierii locali au votat retragerea CL din asocierea de la firma Administrație și Turism SRL. Așadar, Hermann a reușit să treacă propunerea.

Urmariți Ceasul Cetății si pe Google News

Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like

👇

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button