Vești

Jurnalistă luată noaptea cu duba pentru infracțiuni informatice (video)

De fapt, ea a transmis live protestul de la parlament

Ieri noapte, în jurul orelor 22.00, ziarista Iosefina Pascal a fost vizitată de cinci polițiști, care au chemat-o la secție pentru că este acuzată de infracțiuni informatice. Fără mandat. La secție i s-a spus că ar fi vandalizat mașina ambasadorului SUA la protestul AUR de la parlament, unde ea a transmis live evenimentul. Polițiștii au dus-o la secție, dar la venirea avocatului a fost eliberată, fără să i se aducă o acuzație. Între timp, Antena 3 titra că jurnalista Iosefina Pascal a fost arestată. În apărarea ei, au reacționat Cozmin Gușă și Liviu Dragnea, cărora li s-a părut inadmisibil ca o ziaristă să fie dusă pe dus la secție, fără mandat și fără acuzații clare.

Citeste si

Iosefina Pascal a povestit cum a ajuns și a plecat de la poliție.

Urmariți Ceasul Cetății si pe Google News

Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like

👇

omentarii

  1. Daca asta este jurnalista atunci dumneata care te pretinzi jurnalist esti om de serviciu. Femeia este trompeta sputnik si nimic mai mult. Daca ai fi jurnalist adevarat te-ai documenta putin cine este individa.

    1. Așa se prezintă și este recunoscută de persoane publice. Dacă mă apuc să fac ca la Reporter Virtual puțină curășenie în presă, atunci ajungem la concluzia că sunt maximum 100 de jurnaliști profesioniști din mii. Nu i-am angajat eu, așa că n-am ce să le zic lor și nici patronilor. Oricum, să zicem că nu e (mi-a sărit în ochi că Dragnea i-a luat apărarea). Oricum, nu se porcedează așa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button