Prim-planVești

Definitiv și penal. Un polițist local a fost condamnat cu executare

Pentru fals intelectual și uz de fals

La un an și trei luni de închisoare a fost condamnat un polițist local de Curtea de Apel Mureș. Povestea penală a început în 2017, când Răzvan Ioan Pop a contestat o sancțiune și apoi s-a îndreptat împotriva agentului Szekely Gheorghe, care a comis falsul. Instanțele au anulat amenda, iar Judecătoria Târgu Mureș l-a găsit vinovat pe polițistul local. Atunci, judecătorii au refuzat despăgubirile de 10.000 de euro, iar în decizia finală Pop nu a primit niciun leu. În schimb, Szekely a primit închisoare cu executare.

Citeste si

”Instanța a decis că n-am fost prejudiciat în patru ani de procese. Nu pot comenta. Nu am intenționat ca Szekely să intre la închisoare nici o secundă. Am vrut să fiu despăgubit și el sa fie concediat din Poliția Locală pentru abuzul asupra mea. Pe de alta parte, consider că va fi un exemplu pentru ceilalți polițiști și vor proceda corect pe viitor ca astfel de evenimente să nu se repete”, a declarat Răzvan Pop pentru Ceasul Cetății.

Szekely nu va fi trimis după gratii, pentru că este văduv și are un minor în întreținere, dar inculpatul va fi sub supraveghere doi ani, abia după aceea va merge la închisoare. Detalii în captura instanței. Între timp, așteptăm reacția conducerii Poliției Locale, care, după condamnare în prima instanță, a refuzat să comenteze, pe motiv că este supărată pe Ceasul Cetății, singura publicație locală care a arătat ce se întâmplă cu adevărat în instituție

Urmariți Ceasul Cetății si pe Google News

Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like

👇

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button