back to top
RON - Română (nou) leu
EUR
4,98
USD
4,57
GBP
5,84
21.4 C
Târgu Mureș
RON - Română (nou) leu
EUR
4,98
USD
4,57
GBP
5,84
21.4 C
Târgu Mureș
spot_img
VeștiIsprăvile șefului Poliției Locale. Dezorganizarea (2)

Isprăvile șefului Poliției Locale. Dezorganizarea (2)

Data:

În primul episod, Ceasul Cetății a arătat debandada din Direcția de Poliție Locală Târgu Mureș, care funcționează de trei luni fără un regulament de organizare internă, pentru că șeful Raul Dacian Matiș n-a avut timp. Astăzi, ca un respiro, lăsăm să se vadă și mai bine arta dezorganizării printr-un singur fapt, care pare banc, dar nu e.

De câți polițiști locali este nevoie să prindă un cerșetor?

Toată lumea știe bancul cu polițiștii și becul, dar îl repetăm pentru cei care au lipsit din țară în ultimii 50 de ani. Întrebarea era De câți polițiști este nevoie pentru a înșuruba un bec? De cinci e răspunsul corect. Șeful ia becul, se urcă pe masa pe care patru subalterni o vor învârti. Acum, legat de urbea și instituția noastră, urmează întrebarea: De câți polițiști locali este nevoie pentru a prinde un cerșetor din intersecția de la Fortuna? Tot de cinci. Unul supraveghează video, doi sunt la fața locului opt ore, iar alți doi vin repede cu mașina dacă este depistat un cerșetor.

Urmărește-ne pe Google News

CeasulCetatii.ro este un proiect de jurnalism care își păstrează independența față de orice influență politică, ideologică sau comercială.

Dacă doriți să susțineți jurnalismul independent, puteți contribui cu donații către CeasulCetatii.ro aici.

De ce să ne susții?

Susținerea jurnalismului independent: Donând la CeasulCetatii.ro contribuiți direct la menținerea unei surse de informare neafiliate politic sau comercial. Acest lucru asigură că informațiile sunt prezentate obiectiv și fără influențe externe.

 

 

 

Tiberiu Lovin
Tiberiu Lovinhttp://ceasulcetatii.ro/
În 2007, Lovin s-a orientat către presa online, unde a dezvoltat blogul Reporter Virtual, transformat în site și la final în portal, după care l-a vândut unui grup de investitori. A fost primul site dedicat presei cu un succes constant și cu numeroși cititori, cu un vârf de aproape 100.000 de unici zilnic. În 2009 a renunțat la presa scrisă, iar de atunci a realizat mai multe site-uri de știri. Ultimul fiind Ceasul Cetății, după mutarea sa peste noapte din București la Târgu Mureș, în căutarea unei tihne imposibile în capitală. În paralel a înventat emisiunea La tablă, una de dezbateri ce are loc la cea mai importantă televiziune din oraș: M9 tv. Visul său rămâne să-și găsească răgazul de a scrie cărți.

Distribuie:

Populare

Recomandari
Related

Spectacol caritabil pentru salvarea vieții unui jurnalist

De ceva vreme, jurnalistul Ioan Ceaușescu se luptă pentru...

Start pentru construcția Institutului Inimii, proiect marca Horațiu Suciu

Datorită prof. dr. Horațiu Suciu, Târgu Mureș va beneficia...

Patrioții de pe stadion și scârba națională

Sportul reușește miracolul de a aduna poporul la un...

Meciul care a făcut istorie: România-Ucraina 3-0

Victorie de astăzi a făcut istorie pentru echipa națională...