Păreri

Gen când te uiți în budigăi

Experimentul de la Cluj a fost unul reușit. Mă refer la modelul de carte de identitate. Cred că geniul lui Dăncilă a lăsat urme și am reușit să devastăm întreaga Europă. Suntem prima țară din UE care e renunțat la sex. Nu la cel conjugal sau ocazional, ci de pe buletin. Acum avem gen. Ce să mai, suntem fruntași!

Citeste si

S-au revoltat câțiva parlamentari și noi am rămas cu bancul updatat. Cel în care soțul vine cu nurofenul și paharul cu apă seara la soție, când ea se pregătea de culcare. Ea: dar nu mă dorea capul! El: Perfect! Atunci să facem gen.

În fine, știu că e complicat în lumea asta dementă să faci minimul efort să te uiți în budigăi să vezi ce se ascunde acolo. Acum aștept cu interes să apară ca-n alte țări dezvoltate la bibilică și X pe cartea de identitate. Adică fără sex, fără gen. Așa ceva neutru până te decizi. Eu credeam că neutru e atunci când nu mai poți. Uite că unii vor să nu mai poată de tineri, că le-a plăcut campania LGBT cu chestia neutră. Să fie sănătoși, că până la urmă nu suntem obligați. Momentan.

Foto: @_emilife (un tip simpatic care face trolling după pozele vedetelor)

Urmariți Ceasul Cetății si pe Google News

Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like

👇

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button