8.9 C
Târgu Mureş

Exclusiv. Prima plângere la DNA făcută de primarul Soós

De citit

Mai multe

Surse judiciare ne-au informat că primarul Soós Zoltán a depus un denunț penal la DNA, în urmă cu câteva zile, pentru un prejudiciu care se apropie de trei milioane de lei. Acuzațiile sunt de abuz de încredere, înșelăciune, fals în înscrisuri, fals intelectual și uz de fals. Acuzațiile sunt îndreptate împotriva firmei Kronos Life Construct SRL, PFA Agoșton Gyozo și Mircea Moldovan.

Pe scurt, în 2019 a fost semnat un contract între municipalitate și firma Kronos Life Conctruct (n.r. zvonurile din târg arată cu degetul spre Claudiu Maior, că ar fi în spatele ei) – o companie care a câștigat mai multe contracte cu primăria condusă de Dorin Florea, pentru amenajarea centrului de atletism și stadion. După un control, noul edil a descoperit că mai multe bunuri ce ar fi trebuit depozitate lipsesc din inventar. Valorea lor: un milion de lei. Prejudiciul constatat este însă de 2,6 milioane de lei, la care mai trebuie adăugată dobânda creditului bancar. Primarul Soós a mai susținut în denunțul ajuns pe masa procurorilor că au fost achitate mai multe facturi fără un temei legal.

Ceasul Cetății a solicitat un punct de vedere administrației Soós pentru a confirma acest denunț, dar încă nu am primit un răspuns.

- Advertisement -
- Advertisement -

Aboneaza-te la newsletter. Introduceti adresa de email in campul de mai jos:

Un serviciu oferit de FeedBurner

2 COMENTARII

Leave a Reply

Ultimele articole

Top articole

%d bloggers like this: