Prim-planVești

Două noi mișcări politice: românească și maghiară

Vineri, la Târgu Mureș, au avut loc două evenimente privind proiecte politice noi pentru municipiu, iar inițiatorii au anunțat că vor intra în bătălia electorală la primele alegeri (în iunie, dacă vor fi comasate, sau în toamna, așa cum încearcă să stabilească de o săptămână coaliția de guvernare). Cele două nu vânează fotoliul de primar, ci doar pozițiile de consicadena seguridad para moto basket léopard femme amazon massaggiatore anticellulite amazon callaway reva femme cheap jordan 4 babyphone mit alexa verbinden golf d veste femme pied de poule marron babyphone mit alexa verbinden archivador cajonera carpetas colgantes Purchase Florida state seminars jerseys, football, and various accessories for Florida state seminars mascarilla pelo sebastian astro a50 ps4 and pc nike air max 90 sport jumpsuit nike lieri locali. Prima mișcare a fost anunțată de partea maghiară, într-o conferință de presă, iar zona românească și-a manifestat intenția într-o emisiune tv

Vor concura maghiarii între ei?

„Ieri a avut loc şedinţa de formare a filialei din Târgu Mureş a Partidului Alianţa Maghiară din Transilvania, la un an după congresul nostru naţional, iar în urma acestei şedinţe a fost ales ca preşedinte al organizaţiei Kali István, iar Pápai László şi Mózes Ádám ca vicepreşedinţi. Noi am pornit această integrare, Kali István se întoarce în echipa noastră după o pauză de mai bine de 10 ani şi prin alegerea domnului Pápai László dorim să lansăm un apel către cei care l-au sprijinit până acum în cadrul Partidului Oamenilor Liberi, ca să se alăture echipei noastre. Şi dorim ca în următoarele luni să ne pregătim şi să intrăm în Consiliul Local al municipiului Târgu Mureş cu o echipă bine pregătită, care va reprezenta interesele comunităţii”, a declarat deputatul Zakarias Zoltan, preşedintele Alianţei Maghiare din Transilvania. Noua filială va avea liste de candidați separate de UDMR, dar încă nu s-a decis pe cine va susține la Primăria Târgu Mureș sau dacă va avea candidat propriu.

Dr. Lucian Neagoș: se va înființa repede o organizație a oamenilor apolitici

În cadrul emisiunii La tablă, moderată la M9 tv de jurnalistul Tiberiu Lovin, dr. Lucian Neagoș, fondatorul spitalului privat Galenus, a afirmat că mai mulți oameni apolitici au decis să construiască de la zero o formațiune politică, pentru a fi reprezentați în Consiliul Local Târgu Mureș. Motivul: din revoltă pentru cum a ajuns orașul, mai exact la ATI, cum a punctat doctorul Neagoș, care a precizat că în foarte scurt timp va fi făcut public numele proiectului și programul politic. Inițiatorii îl vor susține pentru funcția de primar pe omul de afaceri Cosmin Pop, care și-a anunțat intenția de a intra în lupta electorală tot în emisiunea La tablă, la începutul lunii decembrie. Pe scurt, conform inițiatorilor, proiectul este o mișcare alternativă la administratia politică dovedită incapabilă să furnizeze soluții care să aducă bunăstarea în comunitate.

Array

Urmariți Ceasul Cetății si pe Google News

Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like

👇

Back to top button