7.1 C
Târgu Mureş

De ce se teme UDMR?

De citit

Mai multe

UMDR s-a opus desființării secției speciale a lui Dragnea și a condiționat votul cu acordarea de superimunități pentru magistrați. Privind pamfletar, găsesc că avem un limbric politic care face jocurile. Nu a ajuns niciodată în clasa partidelor politice, fiind o asociație culturală, dar procentul ăla minuscul pune organizația în poziția de a negocia guverne, funcții și legi.

Da, limbric politic. E ceva care trebuie scos în afara jocului politic, pentru că deranjează societatea cu aranjamentele lui dubioase. Udemeriștilor le zic atât: dacă vreți să faceți politică, atunci vă puteți organiza într-un partid pentru a respecta regulile jocului (n.r. există partide maghiare). Ah, nu o faceți pentru că știți și voi că nu ați mai intra în Parlamentul României. Nici nu meritați. Eu nu am vazut că ați făcut ceva notabil nici pentru comunitatea maghiară, care nu se confundă cu gașca unor indivizi din uniune, nici pentru cea românească. Atunci de ce vă agățați ca scaiul de oaie? Da, știu răspunsul: pentru putere și bani.

De ce m-a enervat această gașcă politică? Pentru că-s maghiari? Nici vorbă, ba chiar am amici maghiari care urăsc la modul crâncen uniunea. N-are nicio legătură. Singura legătură de acum e că astfel au acordat superputeri magistraților, care vor putea fi anchetați doar cu acordul CSM, un organism extern. În concluzie de ce se teme UDMR? Că are niște penali care astfel vor fi scăpați pentru că le-au oferit imunitate magistraților? Doar întreb. Că penali are. Nu discutăm despre aspectul ce poate fi găsit pe google. Există un alt răspuns? Îl aștept cu mare interes. Până atunci, rămâne suspiciunea că astfel UDMR a dorit să cumpere bunăvoința magistraților.

 

- Advertisement -
- Advertisement -

Aboneaza-te la newsletter. Introduceti adresa de email in campul de mai jos:

Un serviciu oferit de FeedBurner

Leave a Reply

Ultimele articole

Top articole