CulturăVești

Concurs: carte cu autograf

Curând, peste o săptămână, ajunge-n Târgu Mureș scriitorul Viorel Ilișoi, care va avea o dublă lansare de carte. Eu voi prezenta Strălucitor, un  roman autobiografic din viața de reporter, care este absolut fascinant. Cuprinde povestiri uluitoare, cum doar Viorel le putea trăi, iar ele sunt condimentate cu umor, chiar dacă uneori ajungi în măruntaiele problemelor cu care se confruntă gazetarii.

Concursul este simplu și are o întrebare foarte grea: Câte reportaje a scris Viorel Ilișoi? 🙂 Orice răspuns este bun, pentru că nimeni nu știe adevărul. Comentatorii de la acest articol aici sau pe Facebook vor fi trecuți pe bilețele, iar autorul îi va da câștigătorului extras o carte cu autograf personalizat. Dacă nu este din oraș, cartea va fi expediată prin poștă.

Detalii despre eveniment direct din pana scriitorului

”Pe 31 august, de Ziua Limbii Române, lansez la Târgu Mureș ultimele două cărți ale mele:
Strălucitor” (prezintă jurnalistul Tiberiu Lovin) și „Viața literară pe Bahlui” (prezintă criticul Călin Crăciun). Lansarea are loc pe scena mică din piața Cetății medievale Târgu Mureș, de la ora 12.10.

Începând de la ora 10.30, voi fi prezent la standul Editurii GRI din cortul SIMFEST (lângă scenă), la dispoziția cititorilor pentru autografe, discuții, fotografii, cafele, bârfe etc.
Desigur, pe lângă titlurile lansate, la stand vor fi și toate celelalte cărți scrise sau doar editate de mine, inclusiv „USR. Nașterea și patologiile unui partid. Mărturii din culise”, coordonată de Dan Lungu și Anca Goja. Lansarea este parte din Festivalul Internațional de Film și Televiziune SIMFEST 2022. Le mulțumesc pe această cale Corinei Ruja și lui Ioan Ceaușescu pentru onoarea de a mă fi invitat.
Răspund la telefonul 0770.376.997.
Vă aștept cu bucurie”.

Array

Urmariți Ceasul Cetății si pe Google News

Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like

👇

omentarii

Back to top button