back to top
RON - Română (nou) leu
EUR
4,98
USD
4,57
GBP
5,84
26.4 C
Târgu Mureș
RON - Română (nou) leu
EUR
4,98
USD
4,57
GBP
5,84
26.4 C
Târgu Mureș
spot_img
Prim-planCrimă din prostie: Șapte polițiști și doi jandarmi împotriva unui tânăr

Crimă din prostie: Șapte polițiști și doi jandarmi împotriva unui tânăr

Data:

Șapte polițiști și doi jandarmi n-au fost în stare să imobilizeze un tânăr în depresie, așa că l-au împușcat de șase ori, apoi l-au lovit cu bastonul. Să fie siguri că nu-i ucide c-un cui. Un articol revoltător din Libertatea despre un caz petrecut în aprilie 2020, în primele luni de pandemie.

Internat de mai multe ori la psihiatrie, Alexandru (37 de ani) a suferit un nou șoc într-o noapte, s-a plimbat în boxeri prin scara blocului, a vorbit cu paznicul, apoi au intervenit forțele de ordine. Un tânăr polițist (25 de ani) s-a speriat și a tras șase gloanțe. Apoi un coleg l-a lovit cu bastonul așa plină de sânge cum era victima. Peste două ore a murit la spital. Detalii cu foto și video din acea noapte aici.

Urmărește-ne pe Google News

CeasulCetatii.ro este un proiect de jurnalism care își păstrează independența față de orice influență politică, ideologică sau comercială.

Dacă doriți să susțineți jurnalismul independent, puteți contribui cu donații către CeasulCetatii.ro aici.

De ce să ne susții?

Susținerea jurnalismului independent: Donând la CeasulCetatii.ro contribuiți direct la menținerea unei surse de informare neafiliate politic sau comercial. Acest lucru asigură că informațiile sunt prezentate obiectiv și fără influențe externe.

 

 

 

Tiberiu Lovin
Tiberiu Lovinhttp://ceasulcetatii.ro/
În 2007, Lovin s-a orientat către presa online, unde a dezvoltat blogul Reporter Virtual, transformat în site și la final în portal, după care l-a vândut unui grup de investitori. A fost primul site dedicat presei cu un succes constant și cu numeroși cititori, cu un vârf de aproape 100.000 de unici zilnic. În 2009 a renunțat la presa scrisă, iar de atunci a realizat mai multe site-uri de știri. Ultimul fiind Ceasul Cetății, după mutarea sa peste noapte din București la Târgu Mureș, în căutarea unei tihne imposibile în capitală. În paralel a înventat emisiunea La tablă, una de dezbateri ce are loc la cea mai importantă televiziune din oraș: M9 tv. Visul său rămâne să-și găsească răgazul de a scrie cărți.

Distribuie:

Populare

Recomandari
Related

Spectacol caritabil pentru salvarea vieții unui jurnalist

De ceva vreme, jurnalistul Ioan Ceaușescu se luptă pentru...

Start pentru construcția Institutului Inimii, proiect marca Horațiu Suciu

Datorită prof. dr. Horațiu Suciu, Târgu Mureș va beneficia...

Patrioții de pe stadion și scârba națională

Sportul reușește miracolul de a aduna poporul la un...

Meciul care a făcut istorie: România-Ucraina 3-0

Victorie de astăzi a făcut istorie pentru echipa națională...