Vești

Chestionar online privind amenajarea străzilor Bolyai, Enescu și Piaţa Victoriei

După ce a stabilit fără consultare publică amenajarea unor străzi de așa-zisă promenadă, Primăria Municipiului Târgu Mureș solicită sugestii de la locuitori printr-un chestionar online.

Citeste si

“De astăzi, până pe 12 aprilie 2021, toți cei interesați pot completa Chestionarul disponibil on-line privind elaborarea temei de proiectare aferente concursului de idei pentru amenajarea unor spații pietonale în centrul municipiului Târgu Mureş. Ce ne dorim? Un oraș mai prietenos, cu spații de promenadă, cu zone verzi, mai multă libertate de mișcare și nu în ultimul rând, un aer mai curat! Accesând linkul de mai jos, și răspunzând la întrebări, îi poți sprijinii pe specialiști să știe ce-ți dorești! Un oraș eco – un oraș viu!

Municipiul Târgu Mureș intenționează  să transforme străzile  Bolyai, George Enescu și Scuarul din Piața Victoriei nr.3 (din faţa Primăriei) în zone pietonale și pentru biciclişti. Această transformare va fi temporară, respectiv în zilele de sărbătoare, la sfârşit de săptămână și în a doua parte a zilelor lucrătoare. Concomitent cu această măsură, spațiul ocupat în prezent cu parcări va fi eliberat permanent pentru a face loc pietonilor. În acest sens, Primăria urmează să organizeze un concurs de idei adresat specialiştilor, pentru a găsi soluții tehnice şi estetice de transformare a acestor zone în spații urbane mai prietenoase față de om și mediu”.

Urmariți Ceasul Cetății si pe Google News

Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like

👇

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button