back to top
RON - Română (nou) leu
EUR
4,98
USD
4,57
GBP
5,84
21.4 C
Târgu Mureș
RON - Română (nou) leu
EUR
4,98
USD
4,57
GBP
5,84
21.4 C
Târgu Mureș
spot_img
Prim-planCel mai repede, centura Târgu Mureș va fi gata în 2026

Cel mai repede, centura Târgu Mureș va fi gata în 2026

Data:

Primarul din Sângeorgiu de Mureș, Sófalvi Sándor Szabolcs, a dezvăluit care este cel mai rezonabil termen pentru finalizarea centurii ocolitoare Târgu Mureș. Proiect început în 2014 și rămas așa până în zilele noastre, după o tentativă ratată a unui constructor spaniol.

”Fiind circulație mare pe strada ”Principală” din Sângeorgiu de Mureș, am insistat la Autoritățile din București să aflu când vor fi reluate lucrările? CNAIR – Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere – ne-a răspuns la adresa oficială (atașat răspunsul) și ne-a comunicat că de câteva zile s-a început actualizarea proiectului tehnic al drumului de ocolire. Aceasta va dura 8 luni de zile (!!!) adică sfârșitul lunii iunie 2022. După aceea CNAIR București va organiza licitația pentru a găsi antreprenorul care poate dura multe luni de zile (plus eventualele contestații), așadar vom ajunge în anul 2023. Execuția efectivă va mai dura 2-3 ani, deci vom ajunge în anul 2026′, a afimat primarul.

Foto: În imagine, primarul muncipiului Târgu Mureș și președintele Consiliului Județean Mureș când au prezentat proiectul acum un an, cu promisiunea că vor face totul pentru finalizarea centurii într-un termen cât mai scurt. Mai exact 2023.

Urmărește-ne pe Google News

CeasulCetatii.ro este un proiect de jurnalism care își păstrează independența față de orice influență politică, ideologică sau comercială.

Dacă doriți să susțineți jurnalismul independent, puteți contribui cu donații către CeasulCetatii.ro aici.

De ce să ne susții?

Susținerea jurnalismului independent: Donând la CeasulCetatii.ro contribuiți direct la menținerea unei surse de informare neafiliate politic sau comercial. Acest lucru asigură că informațiile sunt prezentate obiectiv și fără influențe externe.

 

 

 

1 COMENTARIU

Comentariile sunt închise.

Distribuie:

Populare

Recomandari
Related

Spectacol caritabil pentru salvarea vieții unui jurnalist

De ceva vreme, jurnalistul Ioan Ceaușescu se luptă pentru...

Start pentru construcția Institutului Inimii, proiect marca Horațiu Suciu

Datorită prof. dr. Horațiu Suciu, Târgu Mureș va beneficia...

Patrioții de pe stadion și scârba națională

Sportul reușește miracolul de a aduna poporul la un...

Meciul care a făcut istorie: România-Ucraina 3-0

Victorie de astăzi a făcut istorie pentru echipa națională...