Prim-planVești

Cel mai repede, centura Târgu Mureș va fi gata în 2026

În scenariul normal, nu optimist

Primarul din Sângeorgiu de Mureș, Sófalvi Sándor Szabolcs, a dezvăluit care este cel mai rezonabil termen pentru finalizarea centurii ocolitoare Târgu Mureș. Proiect început în 2014 și rămas așa până în zilele noastre, după o tentativă ratată a unui constructor spaniol.

Citeste si

”Fiind circulație mare pe strada ”Principală” din Sângeorgiu de Mureș, am insistat la Autoritățile din București să aflu când vor fi reluate lucrările? CNAIR – Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere – ne-a răspuns la adresa oficială (atașat răspunsul) și ne-a comunicat că de câteva zile s-a început actualizarea proiectului tehnic al drumului de ocolire. Aceasta va dura 8 luni de zile (!!!) adică sfârșitul lunii iunie 2022. După aceea CNAIR București va organiza licitația pentru a găsi antreprenorul care poate dura multe luni de zile (plus eventualele contestații), așadar vom ajunge în anul 2023. Execuția efectivă va mai dura 2-3 ani, deci vom ajunge în anul 2026′, a afimat primarul.

Foto: În imagine, primarul muncipiului Târgu Mureș și președintele Consiliului Județean Mureș când au prezentat proiectul acum un an, cu promisiunea că vor face totul pentru finalizarea centurii într-un termen cât mai scurt. Mai exact 2023.

Urmariți Ceasul Cetății si pe Google News

Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like

👇

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button