Vești

Ce bulevarde și străzi sunt plombate acum

Municipalitatea a informat că va continua lucrările de reparare a drumurilor după un grafic bine stabilit. Lucru prezentat în comunicatul de mai jos.
Lucrările de plombare a drumurilor deteriorate de pe raza orașului, avansează. Prin decizia conducerii municipalității, aceste lucrări sunt efectuate și în cursul nopții, tocmai pentru a evita blocajele din trafic.
Până la această dată s-au finalizat plombări pe străzile:
1. B-dul 1 Decembrie 1918 (tronson Telekom – Auchan Sud);
2. B-dul 22 Decembrie 1989 – str. Mărășești – Pavel Chinezu – Sinaia – sensul giratoriu Cocoșul de aur/Electrica – Matei Corvin – Tamás Ernő – Insulei – Barajului.
Totodată, ca urmare a centralizării cererilor depuse de către târgumureșeni și a verificărilor constatate de inspectori, în teren se efectuează reparații și pe străzile mici/alei sau pe căile de acces spre garaje. În zilele următoare, în funcție de starea vremii, lucrările vor continua pe străzile: Dezrobirii, Mureșeni, Depozitelor, Băneasa (tronson str. Depozitelor – str. Bălcescu). Reabilitarea străzilor se desfășoară conform Acordului cadru, în vigoare pentru reparații drumuri. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat.

Citeste si

Urmariți Ceasul Cetății si pe Google News

Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like

👇

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button