9.3 C
Târgu Mureş

Ce bulevarde și străzi sunt plombate acum

De citit

Mai multe

Municipalitatea a informat că va continua lucrările de reparare a drumurilor după un grafic bine stabilit. Lucru prezentat în comunicatul de mai jos.
Lucrările de plombare a drumurilor deteriorate de pe raza orașului, avansează. Prin decizia conducerii municipalității, aceste lucrări sunt efectuate și în cursul nopții, tocmai pentru a evita blocajele din trafic.
Până la această dată s-au finalizat plombări pe străzile:
1. B-dul 1 Decembrie 1918 (tronson Telekom – Auchan Sud);
2. B-dul 22 Decembrie 1989 – str. Mărășești – Pavel Chinezu – Sinaia – sensul giratoriu Cocoșul de aur/Electrica – Matei Corvin – Tamás Ernő – Insulei – Barajului.
Totodată, ca urmare a centralizării cererilor depuse de către târgumureșeni și a verificărilor constatate de inspectori, în teren se efectuează reparații și pe străzile mici/alei sau pe căile de acces spre garaje. În zilele următoare, în funcție de starea vremii, lucrările vor continua pe străzile: Dezrobirii, Mureșeni, Depozitelor, Băneasa (tronson str. Depozitelor – str. Bălcescu). Reabilitarea străzilor se desfășoară conform Acordului cadru, în vigoare pentru reparații drumuri. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat.
- Advertisement -

Aboneaza-te la newsletter. Introduceti adresa de email in campul de mai jos:

Un serviciu oferit de FeedBurner

Leave a Reply

Ultimele articole

Top articole