6.1 C
Târgu Mureş

Arafat: Plec doar dacă sunt demis

De citit

Mai multe

După ce a fost spectator la prea multe dezastre în care și-au pierdut viața nenumărați români, Raed Arafat insistă pe ideea că are multe de făcut și nu va demisiona niciodată, ci va pleca doar dacă va fi demis.

Într-o intervenție la Matinalii Digi FM, secretarul de stat a declarat că mai are proiecte pentru îmbunătățirea sistemului de urgență și că ar fi incorect să plece până nu își duce planurile la bun sfârșit.

Eu sunt într-o poziție numit. Chiar dacă eu nu sunt politic, oricând un Guvern poate să spună „Pleacă”. Asta este. Nu o să mă vedeți pe mine, dacă mi se spune „Pleacă”, eu să spun „Ba eu mă țin de scaun”. În același timp, a părăsi în timp ce construiești este un act incorect. Nu vrea să spun lașitate, dar este incorect. Asta înseamnă că eu am început ceva și pot să mai fac încă mult. Știu ce pot să fac. Am sprijin și de la ministru. Dacă nu aș avea sprijinul, de exemplu, al actualului ministru Bode înseamnă că e o problemă. Am un sprijin foarte serios de acolo. Și atunci este păcat să destabilizăm și să plecăm. Cei care urlă „Demisia” mai au de așteptat.

- Advertisement -
- Advertisement -

Aboneaza-te la newsletter. Introduceti adresa de email in campul de mai jos:

Un serviciu oferit de FeedBurner

Leave a Reply

Ultimele articole

Top articole