Prim-planVești

Cazul Voidezan: Procurorii l-au trimis în judecată pe ucigaș

Exclusiv. În urmă cu mai puțin de o lună, fără să sufle o vorbă în public, specialiștii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Mureș au decis trimiterea în judecată pentru vătămare gravă și ucidere din culpă a autorului accidentului mortal, în urma căruia Cosmin Voidezan (26 de ani) a decedat.

Citeste si

Informația ne-a fost furnizată de prim-procurorul Marius Wechter, care ne-a declarat că făptașul este judecat în stare de libertate, dar nu a vrut să intre în detalii privind decizia anchetatorilor de a lăsa un ucigaș pe străzile din județul Mureș. Procesul va avea loc în primă fază la Judecătoria Târgu Mureș, apoi vor urma căile de atac.

Notă: În aprilie, Ceasul Cetății l-a întrebat pe șeful Parchetului de ce este tărăgănat cazul, iar acesta ne-a acordat un interviu, pe care-l puteți lectura aici.

Array

Urmariți Ceasul Cetății si pe Google News

Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like

👇

Un comentariu

  1. Ar fi bine de stiut si cazul tanarului rom inpuscat in cap in padurea din localitatea Breaza Judetul Mures in anul 2017.Conform martorilor tanarul rom sarac lipit strangea crengi uscate cea ce se vede si pe fotografia facuta la fata locului..Speriat a incercat sa fuga cand glontul ucigasi ia curmat viata pentru totdeauna.

Back to top button