PăreriPrim-plan

Cazul Facebook: Ce ne facem cu cenzura, Mark?

Absolut fără nicio noimă, Facebook restricționează pagini, fără nicio revizuire a reclamațiilor, pe motiv că e pandemie și oamenii nu mai sunt la birou. Serios, băiatule? La Mark-fondatorul mă refer despre ale cărui mizerii am mai scris. Anul trecut a avut profit 28 de miliarde de dolari (așadar nu se poate plânge că nu are cu ce), iar toata activitatea angajaților e online. Scuza cu nu pot veni la birou e de cacao. Ei pot munci lejer de acasă. Sigur, dacă ar avea un birou și virtual în România ar fi simplu. Doar că o doare la bască pe onor conducerea rețelei.

Citeste si

Să ne plângem pe bloguri, site-uri și tv e cam degeaba. Nu există altă variantă să zici că-ți iei bagajele și te muți pe xsite.com (să inventez un nume). Nu poți să chemi nici congresul SUA să-l ancheteze că își bate joc de utilizatori. Poți însă să faci ceea ce-ți face el ție: îl raportezi până este restricționat. Poate așa va înțelege, că nu poți arunca la coș pagini de știri ca Hotnews sau grupuri ca Ești din Târgu Mureș dacă…Eu îl voi raporta și aștept cu interes răspunsul. Poate va afla astfel de România.

PS Părerea mea este că Mark Z a pus monopol pe online și asta nu se face. Legea ar trebui să-i scurteze vârful nasului. Și simt cumva că nu e departe momentul.

Urmariți Ceasul Cetății si pe Google News

Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like

👇

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button