back to top
RON - Română (nou) leu
EUR
4,98
USD
4,59
GBP
5,84
24.8 C
Târgu Mureș
RON - Română (nou) leu
EUR
4,98
USD
4,59
GBP
5,84
24.8 C
Târgu Mureș
Prim-planCazul Facebook: Ce ne facem cu cenzura, Mark?

Cazul Facebook: Ce ne facem cu cenzura, Mark?

Data:

Absolut fără nicio noimă, Facebook restricționează pagini, fără nicio revizuire a reclamațiilor, pe motiv că e pandemie și oamenii nu mai sunt la birou. Serios, băiatule? La Mark-fondatorul mă refer despre ale cărui mizerii am mai scris. Anul trecut a avut profit 28 de miliarde de dolari (așadar nu se poate plânge că nu are cu ce), iar toata activitatea angajaților e online. Scuza cu nu pot veni la birou e de cacao. Ei pot munci lejer de acasă. Sigur, dacă ar avea un birou și virtual în România ar fi simplu. Doar că o doare la bască pe onor conducerea rețelei.

Să ne plângem pe bloguri, site-uri și tv e cam degeaba. Nu există altă variantă să zici că-ți iei bagajele și te muți pe xsite.com (să inventez un nume). Nu poți să chemi nici congresul SUA să-l ancheteze că își bate joc de utilizatori. Poți însă să faci ceea ce-ți face el ție: îl raportezi până este restricționat. Poate așa va înțelege, că nu poți arunca la coș pagini de știri ca Hotnews sau grupuri ca Ești din Târgu Mureș dacă…Eu îl voi raporta și aștept cu interes răspunsul. Poate va afla astfel de România.

PS Părerea mea este că Mark Z a pus monopol pe online și asta nu se face. Legea ar trebui să-i scurteze vârful nasului. Și simt cumva că nu e departe momentul.

Urmărește-ne pe Google News

CeasulCetatii.ro este un proiect de jurnalism care își păstrează independența față de orice influență politică, ideologică sau comercială.

Dacă doriți să susțineți jurnalismul independent, puteți contribui cu donații către CeasulCetatii.ro aici.

De ce să ne susții?

Susținerea jurnalismului independent: Donând la CeasulCetatii.ro contribuiți direct la menținerea unei surse de informare neafiliate politic sau comercial. Acest lucru asigură că informațiile sunt prezentate obiectiv și fără influențe externe.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie:

Populare

Recomandari
Related

O româncă a câștigat Top Model of the World

Concursul Top Model of the World a fost câștigat...

(P) Rodica Baciu: În fruntea consiliului local avem nevoie de un bun negociator!

Rodica Baciu: În fruntea consiliului local nu avem nevoie...

(P) Vântu (AUR): Prioritatea noastră este infrastructura

Pe primul loc în programul de guvernare al candidatului...

VIDEO. Delta secretă din Târgu Mureș

Aproape de centrul orașului-bijuterie Târgu Mureș, la circa cinci-șapte...