Prim-planVocea orașului

Când pui carul înaintea boilor: autobuzele electrice fără stații

Ieri, primarul Soós Zoltán și viceprimarul Portik Vilmos au susținut o conferință de presă pe mai multe teme, iar printre primele subiecte abordate au fost autobuzele electrice care vor circula prin Târgu Mureș undeva la final de noiembrie. În comunicatul de presă de după eveniment este citat edilul că ar fi spus că au venit autobuzele, când este vorba de unul singur din cele 32. În același mesaj, viceprimarul Portik este citat în contradicție cu șeful său: “Luni a sosit primul autobuz electric, iar la finalul săptămânii trecute au fost livrate stațiile de încărcare ”. Promovarea miracolului în online a adus și reacția localnicilor. Cităm de pe pagina primarului, care nu răspunde niciodată comentariilor.

Citeste si

Livia Florin Cotoi: Degeaba! Cu aceeași conducere veche și demodata, fără viziune…nu faceți absolut nimic. În rest, să auzim de bine!

Timea Orlandea Kovasc: In secolul XXI autobuzele ar trebui sa circule după un program bine definit și cel puțin din 15 în 15 minute (sa nu zic din 5 in 5 minute).

Alin Urcan: Transport de sec 21 inseamna in primul rand respect fata de beneficiari. Iar respectul se reflecta in: stații amenajate (nu o tabla prinsa cu sarma pe un gard), program afisat in timp real si respectat, scuze la sfarsitul anului pentru neplacerile cauzate beneficiarilor, luarea unor masuri permanente de imbunatatire. Scopul transportului in comun este un serviciu acordat beneficiarilor. Daca ramane ca pana acum, se pot aduce si autobuze pe cherosen.

Alex Krizsan: Schimbarea mult așteptata a venit… Modernizare unică la transportul local- programul autobuzelor este agățat pe gardul unui imobil…Prin “moștenirea grea” o sa avem cândva autobuze electrice, in schimb asa arata stațiile de autobuze… sunt demne de era digitală, nu? Sok sikert și la cât mai putine mandate de acest gen!

Daniel Raduly: Introduceți un sistem de plata modern, cu cardul, nu la șofer, ca să mai piardă vremea prin stație pt încasat sau sa nu fie atent când conduce!

Notă: Avem în locul stațiilor de autobuz bănci inteligente, unde îți poți încărca telefonul, ai wifi și își poți căli organismul pe caniculă, ploi și ninsori.

Array

Urmariți Ceasul Cetății si pe Google News

Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like

👇

Un comentariu

Back to top button