Prim-planVești

Elevul a fost reținut! Surse: și mama ar fi agresat-o pe dirigintă

După ce dimineață și-a bătut diriginta, elevul de a VIII-a de la Colegiul Papiu din Târgu Mureș a fost luat de polițiști și dus la audieri, unele care s-au întins și urmează să se stabilească dacă va fi reținut sau nu. Până la 20.00 nu s-a stabilit ce măsură va fi luată, dar avem recent cazuri de minori reținuți după ce au agresat alți copii. 

Update: Tânărul a fost reținut! Detalii la finalul articolului.

Reamintim, că băiatul de 15 ani din Târgu Mureș și-a aprins o țigară în laborator de față cu profesoara și diriginta, a înjurat, a făcut semne obscene, apoi a lovit-o pe ultima cu pumnii și picioarele. În timp ce era imobilizat de portar, de fața cu mama lui, adolescentul ar fi strigat către dirigintă: „vei muri în chinuri, du-te-n p**a mea”, așa cum relatează Zi de zi.Toate înregistrările video sunt în custodia polițiștilor.

A bătut-o și mama elevului pe dirigintă sau nu?

În paralel, în online, circulă tot felul de versiuni că mama elevului (prezentă și ea la audieri) ar fi agresat-o pe dirigintă, pentru că a îndrăznit să-i pună nota trei la purtare. Nu există însă o confirmare oficială din partea polițiștilor, dar mai mulți copii susțin că au văzut când s-a întâmplat. Mai mult, se speculează că mama ar fi fost magistrat și recent a intrat în avocatură, dar sursele nostre infirmă povestea, susținând că până de curând a fost recepționeră la un hotel. La această oră, oficial, singura plângere este depusă de dirigintă împotriva elevului și are legătură cu lovirea.

Vom reveni când ni se va confirma oficial dacă agresorul a fost reținut sau eliberat, fiind sancționat doar cu 500 de lei. Mai menționăm că profesoara bătută a fost la spital, unde i s-au oferit îngrijiri medicale, dar nu a avut nevoie de internare.

Comunicatul actualizat la Inspectoratului Județean de Poliție Mureș

”Ca urmare a cercetărilor efectuate de către polițiștii Biroului Siguranță Școlară și în baza probatoriului administrat, față de tânărul de 15 ani a fost dispusă măsura preventivă a reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore.

Acesta a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Mureș, în vederea executării măsurii.

Precizăm faptul că tânărul a fost testat cu privire la posibila prezență a substanțelor interzise, rezultatul fiind negativ.

Cercetările continuă în cadrul unui dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea liniștii și ordinii publice, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Mureș”.

Array

Urmariți Ceasul Cetății si pe Google News

Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like

👇

Back to top button