Prim-planVești

4 ani de M9 tv

Patronul televiziunii lansate acum patru ani, Lucian Săcălean a povestit cum s-a dezvoltat proiectul în acest timp, unul care a adunat o echipă diversă, dar e mereu în schimbare. Atât ca formate, cât și ca personaje care moderează emisiunile. Unul dintre ele fiind și eu de vreo jumătate de an, unde emisiunea La tablă s-a dovedit mai ușor de scris pe hârtie. Mă bucur pentru orice proiect care reușește să se mențină într-o piață atacată de online pe toate fronturile. La mulți ani mai buni!

”Acum 4 ani începea emisia postului M9TV. Un proiect ce s-a impus rapid pe piața media prin calitate, promptitudine și independența editorialistică.

Dezbateri socio-politice, emisiuni tematice-sport, cultura, educatie, divertisment, transmisiuni live, tot ceea ce se întâmplă ati aflat de la noi.
Proiectul media a crescut considerabil și astăzi suntem urmăriți pe rețelele de cablu din România și Republica Moldova, în rețelele IPTv și pe social media.
Mulțumiri minunatei echipe tehnice și redacționale M9TV, mulțumiri tuturor celor care ne urmăresc”, a scris Lucian Săcălean pe pagina personală.

Array

Urmariți Ceasul Cetății si pe Google News

Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like

👇

Back to top button