Comunicate de presăVești

Consultații gratuite ale unui renumit chirurg din Budapesta

Prof.dr. Zoltan Mathe vine joi la Târgu Mureș

Renumitul chirurg Zoltan Mathe va fi la Târgu Mureș pe 21 Martie pentru a oferi evaluări medicale gratuite pacienților cu afecțiuni hepatice, biliare sau pancreatice.
Eva Pavel, consilier medical internațional, îl va aduce in premiera în România, pe 21 Martie, la Târgu Mureș, la Grand Hotel, sala Europa, pe Prof. Dr. Zoltan Mathe, medic în cadrul Spitalului Liv Duna din Budapesta.

 

Renumitul chirurg va oferi o evaluare gratuită și informații cruciale pacienților români diagnosticați cu tumori sau chisturi la ficat, afecțiuni ale vezicii biliare, afecțiuni ale intestinului subțire sau afecțiuni la pancreas despre cele mai noi metode de tratament și intervenții chirurgicale utilizate în tratarea acestor afecțiuni.

Pacienții sunt așteptați să vină la această întâlnire cu dosarul medical pentru a primi răspunsuri la nelămuririle lor, indiferent dacă acestea se referă la proceduri medicale, tratamente sau intervenții chirurgicale.

Sesiunea de evaluare gratuită a dosarelor medicale, organizată de Eva Pavel, va permite participanților să beneficieze de sfaturi de la un specialist de renume în domeniu, iar această inițiativă reprezintă un pas important în direcția îmbunătățirii stării de sănătate.

Important de menționat este că întâlnirea cu Prof. Dr. Zoltan Mathe se face doar în baza unei programări. Fiecare pacient va avea alocate 30 de minute de discuție cu medicul, facilitată de un translator, iar sesiunea de evaluare medicală a dosarului va fi gratuită. Doritorii se pot programa la numerele de telefon 0744.897.501 sau 0755.123.011 sau pe mail la office@spitalestrainatate.ro.

 

Array

Urmariți Ceasul Cetății si pe Google News

Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like

👇

Back to top button