Prim-planVești

Voiculescu out. Andreea Moldovan la fel. Arafat rămâne

„Astăzi, 14 aprilie, i-am înaintat domnului președinte Klaus Iohannis documentele de revocare din funcția de ministru al Sănătății a domnului Vlad Voiculescu. Interimatul funcției va fi asigurat de către domnul Dan Barna, până la numirea unui nou ministru la conducerea Ministerului Sănătății. Totodată, am decis demiterea din funcția de secretar de stat la Ministerul Sănătății a doamnei Andreea Moldovan, iar decizia va fi publicată în Monitorul Oficial în cursul zilei de astăzi”, a anunțat premierul Florin Cîțu, printr-o postare pe pagina de Facebook a Guvernului.

Citeste si

Picătura care a umplut paharul în șirul de scandaluri de la Ministerul Sănătății pare a fi Andreea Moldovan, din Târgu Mureș, care a schimbat criteriile de carantinare a localităților. Reacțiile au venit rapid: Dacian Cioloș a spus că este inacceptabil cum a procedat premierul, parlamentarul USR Ionuț Moșteanu consideră că Florin Cîțu a comis un act nejustificat de agresiune și vicepremierul Kelemen Hunor (UDMR) a afirmat că nu trebuie să ne panicăm, pentru că va merge mai departe coaliția.

Între timp, cele cinci mari confederații sindicale protestează de la 11.00 în fața Guvernului și cer demisia executivului, care nu ar conduce țara în interesul poporului.

Urmariți Ceasul Cetății si pe Google News

Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like

👇

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button