Păreri

Of, măi Vlăduț…

Poate suna misogin, dar nu e, pentru că sunt femei mai bărbătoase ca un Vlad Voiculescu. Politica e apanajul bărbaților puternici de secole. E ringul în care știi dinainte că o vei lua în freză de n ori, chiar și fără să greșești, dar te ridici și te lupți până la capăt. Iar Vlăduț e un băiețel smiorcăit, care doar își alintă cucuiele. Ba e trădat când vrea să fie primar de capul lui, iar aici bocește online, ba nu e lăsat să fie ministrul sănătății, poziție din care n-a lăsat să se înțeleagă ce vrea să facă. N-a știut să fie ministru și nici n-a avut curaj să demisioneze. A așteptat să fie dat afară ca prostul clasei. S-a întâmplat.

Citeste si

Ce s-ar fi întâmplat dacă era în locul celor de la AUR, care au fost și sunt atacați la foc continuu dinainte de a apuca să pășească în parlament? Păi, rupea cămașa de pe el de la atâta plâns zguduit. Cu experiența sa ca ministru din cabinetul lui Cioloș, Vlad putea fi acum un foarte bun șef al sănătății. Doar că atunci n-a fost pandemie și a putut să se desfășoare lejer, fără grabă. Ei bine, bărbații adevărați (desigur și femeile capabile să reziste presiunii) arată ce pot în situații de criză. El s-a încurcat în propriile picioare și și-a dat autogol. Scuze, autogoluri. În astfel de situație, una în care l-a făcut pe premierul Cîțu să lectureze noile norme de carantinare, fără să-l informeze înainte de a emite ordinul de ministru, VV a picat testul politic și de lider.

Of, măi Vlăduț, acum ce vei face? Momentan încă n-ai avut putere să te smiorcăiești online, după ore bune de la demitere. Dacă ești bărbat, faci o declarație video în care-ți recunoști gafele și spui că ai mai primit o lecție din lunga serie care este viața. Fără să te victimizezi iar. Apoi anunți că vei continua să-ți vezi de ceea ce știi bine și o faci cu brio: munca în ONG. Succes!

Urmariți Ceasul Cetății si pe Google News

Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like

👇

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button