back to top
RON - Română (nou) leu
EUR
4,98
USD
4,57
GBP
5,84
21.4 C
Târgu Mureș
RON - Română (nou) leu
EUR
4,98
USD
4,57
GBP
5,84
21.4 C
Târgu Mureș
spot_img
Prim-planVIDEO. Tablou cu familia Doldurea și domnitorii. Așteptăm să-și revină și Târgu...

VIDEO. Tablou cu familia Doldurea și domnitorii. Așteptăm să-și revină și Târgu Mureș

Data:

E o mirare că încă nu s-au strecurat și demnitarii din Mureș printre domnitori, mai ales că toată ziua dezvelesc busturi, plăci memoriale și statui, dar familia Doldurea din Caracal poate să-i inspire. Pe scurt, într-un restaurant al familiei primarului PSD, edilul și fiul său apar într-un tablou alături de Constantin Brâncoveanu și Neagoe Basarab.

(Foto2: Jurnalista Cristina Șoloc a făcut cândva un reportaj de acolo și s-a fotografiat în hotel cu alt tablou similar.)

Remintim că este vorba de cei care au deținut depozitul de la Crevedia, care a sărit în aer și a făcut zeci de victime, iar secretul succesului a constat în primirea a sute de contracte cu primăriile conduse de PSD și PNL, plus încredințări directe.

Urmărește-ne pe Google News

CeasulCetatii.ro este un proiect de jurnalism care își păstrează independența față de orice influență politică, ideologică sau comercială.

Dacă doriți să susțineți jurnalismul independent, puteți contribui cu donații către CeasulCetatii.ro aici.

De ce să ne susții?

Susținerea jurnalismului independent: Donând la CeasulCetatii.ro contribuiți direct la menținerea unei surse de informare neafiliate politic sau comercial. Acest lucru asigură că informațiile sunt prezentate obiectiv și fără influențe externe.

 

 

 

Tiberiu Lovin
Tiberiu Lovinhttp://ceasulcetatii.ro/
În 2007, Lovin s-a orientat către presa online, unde a dezvoltat blogul Reporter Virtual, transformat în site și la final în portal, după care l-a vândut unui grup de investitori. A fost primul site dedicat presei cu un succes constant și cu numeroși cititori, cu un vârf de aproape 100.000 de unici zilnic. În 2009 a renunțat la presa scrisă, iar de atunci a realizat mai multe site-uri de știri. Ultimul fiind Ceasul Cetății, după mutarea sa peste noapte din București la Târgu Mureș, în căutarea unei tihne imposibile în capitală. În paralel a înventat emisiunea La tablă, una de dezbateri ce are loc la cea mai importantă televiziune din oraș: M9 tv. Visul său rămâne să-și găsească răgazul de a scrie cărți.

Distribuie:

Populare

Recomandari
Related

Spectacol caritabil pentru salvarea vieții unui jurnalist

De ceva vreme, jurnalistul Ioan Ceaușescu se luptă pentru...

Start pentru construcția Institutului Inimii, proiect marca Horațiu Suciu

Datorită prof. dr. Horațiu Suciu, Târgu Mureș va beneficia...

Patrioții de pe stadion și scârba națională

Sportul reușește miracolul de a aduna poporul la un...

Meciul care a făcut istorie: România-Ucraina 3-0

Victorie de astăzi a făcut istorie pentru echipa națională...