back to top
RON - Română (nou) leu
EUR
4,98
USD
4,57
GBP
5,84
21.4 C
Târgu Mureș
RON - Română (nou) leu
EUR
4,98
USD
4,57
GBP
5,84
21.4 C
Târgu Mureș
spot_img
Prim-planVIDEO. Primarul și gunoierii de la conferința de presă

VIDEO. Primarul și gunoierii de la conferința de presă

Data:

Azi, primarul Zoltan Soos, viceprimarul Vilmos Portik și Cristian Mateescu (un șef de serviciu din Poliția Locale Târgu Mureș) au susținut o conferință de presă pentru a se lăuda cu achiziționarea a patru mașini noi și a 44 de camere video performante. Mizeria din jur a devenit deja normală, dar surpriza a venit spre finalul conferinței, când doi gunoieri au măturat cu insistență pe lângă cei trei oficiali.

Aveți un video pentru delectare, iar mai jos o galerie foto și detalii despre achiziții.

Notă: Mașinile au costat 272.000 de lei, mai puțin ca ultima achiziție de tablouri inutile din colecția pornită de Soos, iar camerele cu tot cu soft au ajuns la 2.680 de euro bucata. 118.000 de euro în total. La conferință fusese anunțat și directorul Poliției Locale, Dacian Raul Matiș, dar acesta n-a putut ajunge, fiind prins de ultima gripă ce a băgat România în epidemie.

Urmărește-ne pe Google News

CeasulCetatii.ro este un proiect de jurnalism care își păstrează independența față de orice influență politică, ideologică sau comercială.

Dacă doriți să susțineți jurnalismul independent, puteți contribui cu donații către CeasulCetatii.ro aici.

De ce să ne susții?

Susținerea jurnalismului independent: Donând la CeasulCetatii.ro contribuiți direct la menținerea unei surse de informare neafiliate politic sau comercial. Acest lucru asigură că informațiile sunt prezentate obiectiv și fără influențe externe.

 

 

 

Tiberiu Lovin
Tiberiu Lovinhttp://ceasulcetatii.ro/
În 2007, Lovin s-a orientat către presa online, unde a dezvoltat blogul Reporter Virtual, transformat în site și la final în portal, după care l-a vândut unui grup de investitori. A fost primul site dedicat presei cu un succes constant și cu numeroși cititori, cu un vârf de aproape 100.000 de unici zilnic. În 2009 a renunțat la presa scrisă, iar de atunci a realizat mai multe site-uri de știri. Ultimul fiind Ceasul Cetății, după mutarea sa peste noapte din București la Târgu Mureș, în căutarea unei tihne imposibile în capitală. În paralel a înventat emisiunea La tablă, una de dezbateri ce are loc la cea mai importantă televiziune din oraș: M9 tv. Visul său rămâne să-și găsească răgazul de a scrie cărți.

1 COMENTARIU

Comentariile sunt închise.

Distribuie:

Populare

Recomandari
Related

Spectacol caritabil pentru salvarea vieții unui jurnalist

De ceva vreme, jurnalistul Ioan Ceaușescu se luptă pentru...

Start pentru construcția Institutului Inimii, proiect marca Horațiu Suciu

Datorită prof. dr. Horațiu Suciu, Târgu Mureș va beneficia...

Patrioții de pe stadion și scârba națională

Sportul reușește miracolul de a aduna poporul la un...

Meciul care a făcut istorie: România-Ucraina 3-0

Victorie de astăzi a făcut istorie pentru echipa națională...