Vești

Un deputat îl atacă pe Gârbovan, directorul Spitalului Clinic Mureș

Emanuel Ungureanu, deputat USR+PLUS, a atacat întreg sistemul de stat din Mureș în intervenții live pe Facebook sau în presă. Ultima sa incursiune poate fi urmărită video, iar la final găsiți și acuzațiile. Dr. Gârbovan ne-a spus că răspunsul e dat de șefa clinicii și n-are nimic de adăugat.

Atacul live

„Acesta este un Spital suport Covid-19 din Târgu-Mureș. Am primit astăzi sesizări de la pacienți infectați cu Sars-Cov 2 despre faptul că tuburile de oxigen sprijină pereții Clinicii de Boli Infecțioase II din Târgu-Mureș.

Rog DSU și Conducerea Spitalului Județean Mureș condusă de un pesedist pe nume Gârbovan să îndepărteze pericolul și să depoziteze corect tuburile de oxigen.
Riscul de incendiu este uriaș!
După ce am închis camera, la puține minute, a venit la poartă doamna conferențiar Țilea care mi-a explicat că tuburile de oxigen care sprijină pereții și sunt aruncate pe jos, ar fi goale. În același timp, m-a asigurat că din 4 în 4 ore este verificată instalația de gaze medicale a acestei unități sanitare, în fapt, o clădire în ruină”, a scris Ungureanu.
Politicienii sunt vinovați de ruina în care se află sistemul medical mureșean
Mureș.ro: Deputatul USR PLUS ne-a vorbit despre tăcerea lui Vass Levente, a lui Leonard Azamfirei, sau a lui Florin Buicu, într-un interviu care a plecat de la ultimul popas în vizita de astăzi, respectiv Clinica de Boli Infecțioase II, de pe strada Gheorghe Doja, acolo unde tuburile de oxigen stau rezemate de pereții clădirii.

„Eu nu pot să înțeleg tăcerea incredibilă a politicienilor din județul Mureș, cu privire la problemele de sănătate. Îi aveți în comisiile de specialitate ale Parlamentului pe Leonard Azamfirei la Senat și pe Florin Buicu la Camera Deputaților, care efectiv se fac mereu că nu aud de problemele din sistemul mureșean de sănătate.

Din punctul meu de vedere, sistemul sanitar din Târgu Mureș este o ruină la care au contribuit autoritățile locale și tăcerea politicienilor pe care îi aveți la București”, a afirmat parlamentarul într-o discuție cu Mureș.ro.

Urmariți Ceasul Cetății si pe Google News

Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like

👇

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button