back to top
RON - Română (nou) leu
EUR
4,98
USD
4,57
GBP
5,84
21.4 C
Târgu Mureș
RON - Română (nou) leu
EUR
4,98
USD
4,57
GBP
5,84
21.4 C
Târgu Mureș
spot_img
Comunicate de presăUMFST a intrat într-un top internațional

UMFST a intrat într-un top internațional

Data:

Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie (UMFST) „George Emil Palade” din Târgu Mureș a fost inclusă pentru prima dată în rankingul internațional QS EECA (Emerging Europe & Central Asia) University Rankings 2022, pe poziția 301-350. ”În clasamentul recent publicat, pe 15 decembrie 2021, au fost selecționate la nivel mondial peste 450 de universități, din care 60 nou intrate, iar din România 20 de universități”, se precizează în comunicatul de presă.

Potrivit Biroului de presă al UMFST ”George Emil Palade”, clasamentul universitar QS EECA 2022 a fost publicat în anul 2014, iar metoda de evaluare utilizează indicatorii cheie ai clasamentului global, cum ar fi reputația academică, reputația angajatorului, raportul studenți/cadre didactice, numărul studenților internaționali, numărul lucrărilor publicate, numărul citărilor în lucrările publicate în revistele științifice, vizibilitatea sau numărul angajaților care dețin titlul de doctor, dar se iau în considerare și un set de indicatori de performanță adaptate cu atenție pentru fecare regiune în parte.

Urmărește-ne pe Google News

CeasulCetatii.ro este un proiect de jurnalism care își păstrează independența față de orice influență politică, ideologică sau comercială.

Dacă doriți să susțineți jurnalismul independent, puteți contribui cu donații către CeasulCetatii.ro aici.

De ce să ne susții?

Susținerea jurnalismului independent: Donând la CeasulCetatii.ro contribuiți direct la menținerea unei surse de informare neafiliate politic sau comercial. Acest lucru asigură că informațiile sunt prezentate obiectiv și fără influențe externe.

 

 

 

Distribuie:

Populare

Recomandari
Related

Spectacol caritabil pentru salvarea vieții unui jurnalist

De ceva vreme, jurnalistul Ioan Ceaușescu se luptă pentru...

Start pentru construcția Institutului Inimii, proiect marca Horațiu Suciu

Datorită prof. dr. Horațiu Suciu, Târgu Mureș va beneficia...

Patrioții de pe stadion și scârba națională

Sportul reușește miracolul de a aduna poporul la un...

Meciul care a făcut istorie: România-Ucraina 3-0

Victorie de astăzi a făcut istorie pentru echipa națională...